Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce srbi reci da je i Svedska srpska svetinja zbog kralja Vase😂😂😂
Svedi su super. Kad rade onda rade, kad se zezaju onda zezaju. Kad pomazu ne daju donaciju svojim proizvodima nego doniraju i znanje. Volim BiH ali ako bi mijenjao bila bi swedska.
Tri puta sam čitala ovaj naslov i odlučila da neću ni čitati ovaj članak jer odavno nisam veću glupost vidjela. Još malo pa će se u Sarajevu slaviti i Nacionalni dan Kambodže.
Jel Munira tu
Dobili su dobar grad nasih ljudi gratis, zakuhaj pa vladaj.
RASPAD SUSTAVA: Njemačka više ne postoji. Rusija, Amerika i Kina su pred vrlo brzim slomom. Švedska treba da digne u zrak ili na neki drugi način trajno onesposobi sve svoje južne veze preko preko kojih je moguć bilo kakav oblik transporta na točkovima.
Samo Srpska stoji postojano kao klisurine ! :))
kad vidim ovog morona odmah mi kroz glavu prodju akcize
ja sranja u svedskoj. mentalnu bolest sirite i po bih. joj komunisti ustanite pa ovo sve procerat iz drzave
Ne može. Zemlja je prava socijalistička ;)
Divno je bilo, eto mogli su jos samo pustit neki svedski film...smrc
sva ta nasmijana lica.....
Blago nam se kad sa Svedjanima radist dijelimo