Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al Fatiha. Covjek gospodin, trebalo mu je sesir staviti umjesto fesa.
Normalno da ce mu staviti fes. U 19tom stoljecu kada smo aneksirani i period do prvog rata Bosnjaci muslimani su masovno nosili fes i bradu da bi se razlikovali od krscana jer je to sunnet. U jedno vrijeme je sesir bio zabranjen muslimanima. Kasnije su i jedni i drugi poceli nosati oboje pa muslimani vise ne prave razliku sa bradom/fesom. Iako je Muhamed nosio i fes i sesir, treba zbog tradicije furati fes. Neka mu je rahmet dusi.
Haha sto i ti vadis te fetve neke ko je sta nosio. Kakva je muslimanska traficija fes? Gdje bio u doba poslanika sallallahu alejhi ve sellem fes? Fes je nametnuta novotarija kojom se bosnjaci muslimani kite a nema veze sa islamom. Treba citati malo a onaj ko ne cita iskopaju ga svako 50 godina ako ima srece iz jedne masovne grobnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sramota za Bosnjake da nisu napravili najvecu dzenazu u historiji BiH. Ako je iko vrijedan toga onda je to uvazeni Akademik. Bosnjaci jos jednom pokazuju koliko su intelektualno zaostala nacija! Nije ni cudo, cist dokaz tome je vladavina SDA stranke vec 25 godina. Nek ti je vjecni rahmet Akademiče! El-Fatiha!
@gooUser1576687426 ode Tunjo odoše i Bošnjaci
AKO TI JE BIO ZUKORLIC NA DZENAZI, ZNAJ DA NISI BIO DOBAR BOŠNJAK VEC SI BIO PODOBAN BOŠNJAK!!! A INACE IMAM SAMO BLAGI PONIZAVAJUCI OSMIJEH ZA DANASNJU "AKADEMSKU ELITU" BOŠNJAKA, KOJA BI ZA PARE I INTERESE LICNE SVE URADILA I PRODALA!!! JEL BIO NEGDJE KONJAKOVIC ILI SE FUNCA PO SARAJEVSKIM HOTELIMA SA NOVINARIMA KOJE KUPUJE ZA 200 MARONA!!!
Pa zar za njega nije bilo mjesta kod Alipašine džamije? I umjesto fesa trebao je biti šešir, njegov slavni šešir zbog kojeg su zvali Vlahom
gdje je šešir po kojem je dotični bio poznat
Nek je rahmet najvecem banjaluckom gospodinu.
Biuo je pametan čovjek, obrazovan, imao je mozga da sagleda situaciju u Bosni još mnogo prije rata, ali ga nisu slušali....Jbnm se kasno kajati!
Legenda s "originalnim" muslimanskim prezimenom, za kojeg je Spielberg mala maca...nagovorio vas da zaspete kao muslimani a probudite se kao "bošnjaci"....😂😂😂
El Fatiha za velikog covjeka, velikog gaziju, velikog Bosnjaka, velikog Bosanca i Hercegovca, velikog intelektualca. Da ti Alah dragi podari lijepi dzenet.
nigdje el baketa,
Zagovarao dogovor s Miloševićem najveći svih vreemena .... http://ba.n1info.com/Vijesti/a128673/Akademik-Filipovic-otkrio-kako-se-rat-u-BiH-mogao-izbjeci.html
Pa zar ovaj nije bio za dogovor s Miloševićem o ostanku u Jugoslaviji. Kako je naš narod glup, neobrazovan i kratne pameti
@NelsonDida12 ti nećeš da priznaš, a i tvoj izbor.
Ove slike klixove se ne pomjeraju samo se prva vidi?
Ode još jedan veliki čovjek. Jedina mrlja mu je što je bio jedan od osnivača lopovske SDA stranke, mada je opet imao najbolje namjere!
El'fatiha,da mi dragi Allah oprosti grijehe i da ga uvede u dženetske bašče.
Sramota da je Musan Topalovic imao barem sto puta vecu dzenazu.
@Cannes Fakat!