Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo, uhapsen lik koji je vjerovatno uzeo 100 KM mita i ok treba ali odmah ime i prezime, nedavno lik udario djevojku kod kampusa i samo incijali, pohapse dilere nema imena i prezimena, uhapsen predofil nema imena i prezimena...takva novinarska etika...
TO JE DOKAZ KOLIKA STE VI STOKA U BOSNI
@SVICARAC2017 Jesmo stoka ali si i ti kreten samo takav!! Nisi ni ti ništa bolji od nas!!
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Vrijeme je da se krenu oštro kažnjavati oni koji nude dar (čitaj mito) i doktorima i policajcima i šumarima i sudskim službenicima i učiteljima i nastavnicima i profesorima i na fakultetima, portirima, komisijama za prijem u radni odnos, ukratko najstrože kažnjavati građane koji pokušaju dati mito.
Popuši ga šumar za stojanku!na njemu se jadu i čemeru kola slomiše!
a lijepo nam je profesor svima govorio POMALO BOLAN, POMALO, on ne poslusa i evo ga sad.
Da smo drušvo lažmog morala to je aksiom, za primanje mita postoje dvije strane, onaj ko daje i onaj ko uzima i treba jednako da se tretiraju kao kršenje zakona. Čim neko nudi mito automatski znači da ne radi častan posao, jer zašto bi ga inače nudio.
Omladina prije desetak dana sadila sadnice, a ovaj primao mito za sjeću. CZ naređuje mjere opreza i pripravnosti (sad ko šiša CZ) a kao razloge navodi povečan broj klizišta radi neplanske sjeće. Sedine da si mi babo, poslao bih te na dugotrajnu robiju kao primjer ostalim šumokradicama i bitangama koje našoj djeci kradu budućnost.
Koja ljubomora onih što nisu ni čim obdareni.
Pa ti primi nešto na dar.
Čekam sad da se pohapsi cijela nacija, od medicinskih sestara do učiteljica, za primanje dara.
Sadin Rizvo je otac ovog' Svicarca2017,duša od čovjeka, al' ovaj mu sin stoka da bog sačuva.
Juce Sedinet, danas Sadin, neka se spremi Sunet
U ovoj drzavi svi uzimaju 20-50-100 KM mita pa i vise... Sitne prodane duse koje fol vole drzavu, navijaju, borili bi se za nju a uzimaju na svakom koraku... Obicni ljigavci!
A šta je sa čuvarevog šefa, gdje je on nestao? Biće da je polukvalifikovani čuvar sam, organizovao kriminalnu organizaciju, uzimao lopatom, ucjenjivao, ma kraj kriminala njegovim hapšenjem...
Dara bubamara
Kad ce hapsiti, Primitivce -Novinare ..
Primanje DARA??? Kad te neko DARUJE to znaci da si nesta dobro uradio i da si mu drag!!! Etf