Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BankarVisoko Pogledaj jos jednom naslov. Članovi Predsjedništva Republike BiH i SDU BiH organizirat će u ponedjeljak u Sarajevu skup povodom godišnjice smrti Nijaza Durakovića. Predsjednistvo Republike Bosne i Hercegovine vise ne postoji. Trebali su napisati NAKADASENJE PREDSJEDNISTVO REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE. To je samo neznanje onoga ko je pisao. Ne moze se u istoj recenici navesti da ce PREDSJEDNISTVO REPUBLIKE BIH i SDU BIH... jer kada je postojalo predsjednistvo Republike BiH, nije postojala ta stranka SDU BiH. Dajte, uozbiljite se, citaju vas i mlade generacije koje uce i stvaraju svoje znanje, na zalost, na portalima i na Internetu. Neznanje je zlo! Godisnjica smrti je 29.1. a ne 28.1. Zapisite to.
Pa fino kaze da ce biti Pepi Kljujic, MirSo Lazovic, bice i ona Tanja Ljujic koja je daljnja rodica nekadasnjeg cetnickog vojvode Jevdjevica, svi su oni bili u Alijinom predsjednistvu dok je bila RBiH do Dejtona. Od Dejtona nisu oni bili u predsjednistvu.
NIJAZ JE BIO TOLIKO VELIKI DA MU JE SVE MORALO BITI DUPLO: DVIJE PARTIJE (SDP, SDU), DVIJE ZENE, DVIJE KAFANE... UOSTALOM, SACEKAJMO DO UTORKA I POGLEDAJMO SJECANJA U OSLOBODJENJU.
NASLOV Članovi Predsjedništva Republike BiH i SDU BiH organizirat će u ponedjeljak u Sarajevu skup povodom godišnjice smrti Nijaza Durakovića. ??? Ko su clanovi predsjednistva Republike BiH? Republika vise ne postoji, ukinuta je Dejtonom. Informacija mora biti ozbiljna i tacna. Ozbiljnosti mao u pisanju!
Nijaz Durakovic je umro 29.1. (utorak). Nije umro 28.1. (ponedjeljak). Uvijek se nesto obiljezava unaprijed. Cesto se nesto obiljezava unazad. Tuzno. Za mene tuzno. Nijaz Duraković (1.1. 1949. – 29.1. 2012)