Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se fotograf ufati jednog sokaka i ne popusta
ih ko će hodati, valjda od njega dosta, valja na kafu ici i pametovati ;)
Od 28 slika, samo na jednoj slici se vidi komunalac, oni se samo vode da ih ima toliko a u praksi je ovako..
Derim Revizor iz ratnih nadrealista što je ljuljao tramvaj i rekao KARTE SVIII je idol svih nas Bošnjaka. Derima je smirivao koordinator vožnje rekavši mu DOBAR SI TI DERIME. Dobar je Derim naš Bošnjak....
Sta ces IZNENADIO ih snijeg u OLIMPIJSKOM GRADU! Jbt isto ko' da zivimo u nekom primorskom gradu pa da ih snijeg IZNENADI u po' zime, a kad registrujes auto znaju masno naplatit 100 nekakvih naknada. Vozim na plin, i zagadjujem manje nego sa euro 6 motorom, a oni me za to NAGRADE skupljom registracijom za 80-90 maraka, i nije im ni to dosta nego mi mjere ispusne plinove dok motor radi na BENZINU, i imam naljepnicu EURO 3, pa gdje to jos na svijetu ima ? gdje pocinje BIH tu prestaje logika!
Ja evo sjedim u gradu vec skoro sat vremena, niti sam vidio grtalicu niti sam vidio nekog lopatara da lopata isti...
Ovdje se ne radi samo o običnom čišćenju snijega, NEGO I O BORBI PRVOG ŠKOVACINA U DRŽAVI ZA 5 MANDAT , TJ. ZA MJESEČNU PLAĆU OKO 5000 KM U NAREDNE 4 GODINE.
ja citav dan po gradu al vidim nekad jednog radnika na trotovaru odmara, a grtalice na autoputu samo prave udese...
Kod Ote nema stolica napolju!? Kako to!!
Standardna prica za neocisnjenje ulice, gradjani parkirali auta nepropisno, pa nismo mogli ocistiti, eto bas je neko parkirao auto poprijeko u jednosmjernoj ulici da niko ne moze proci i slicno...uvijek traze i izmisljaju nekakva opravdanja za nerad..
jao i gradždžani čiste snijeg, pa to odmah treba prijaviti u Den Haag, to je zločin nad gradždžanima
Grad je dosta dobro ociscen, mada ljudima nikad nije dovoljno,pogotovo samoprozvanoj gospodi.
tako je
samo ovdje vlast moze biti toliko bahata da kaze gradjanima “uzmite lopate ili cete placati kazne” ili “dajte sve dokumente od stana da se mi ne bi mucili ili platite 2000km” a gradjani sute i sute
Gledaj sto baca kuhinjsku so na ploce pa ce reci sutra kako drzava nevalja.
Hadzibajricu koliki je procenat ciscenja snijega ( mislim koliko si dobar u kesu ) ?
haha na ovoj prvoj slici isto ko da štap drži
E moj fildzan-klixe, je li Sarajevo = Bascarsija ? ? ? Najlakse vam malo prosetati carsijom i udarit 100 fotki - kao da je to STVARNA SLIKA STANJA (NE)CISCENJA bajnog KJKP Rada ! ! !