Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce fasisti obiljezavati borbu protiv sebe?
Jel bio Skaka da provali koju?
Skromno, nego kako
Nekad se i u Vrhbosanskoj zupaniji govorilo - "ustadoh ja, ustade ti, ustase svi!" Zato je danas skromno, a mozda je skromno i zato jer i danas imamo na djelu natruhe fasizma poput hegemonije kojoj svi u BiH svjedocimo dulji niz godina. Ova zemlja vapi za resetiranjem vrijednosti koje su obezvrijedjene do neprepoznatljivosti, pa zato i nema sloge ondje gdje bi je u 1. redu moralo biti, a to je politicka arena. Tu se u praksi dokazuje stvarni antifasizam, a sve drugo je teatar.
Koja kenjaža.
Smrt fašizmu, slobodan narodu! Živio drug Tito!
@ZutiGolub on sto je zivio zivio hahahha
1945.: SRBiH pobijedila i porazila NDH, cetnike i Nedicevu Srbiju, ali integrisala iste u novi sistem. 1995.: BiH pobijedila i porazila UZP i genocidase tzv. HV, tzv. HVO, tzv. VRS, tzv. JNA i tzv. NOZB ali opet integrisala iste u novi sistem. Zasto se toliko zalijecete na BiH? Bezveze se umarate u svom fasizmu i ubrzavate svoj nestanak.
Srpskom krvlju su stvorene obe Jugoslavije, a naivni Srbi su poverovali da mogu da ponude "braci" suzivot, ne nadajuci se da ce ovi cekati povoljan trenutak da bi to iskoristili. Danas Srbe koji dali tolike zrtve pljuju i krive za sve u proslosti. Pa zar se ne bojite tog vaseg Boga.
Sto ste nas “oslobadjali”? Bilo nam je dobro.
@EfendijaDjujic U Jugoslaviji ste dobili naciju Fato. Pre su vas svi ti koje volis tretirali samo dobrim podanicima. Postoji nesto sto se zove dostojanstvo, a to je ono sto nikada necete imati.
dan ustanka protiv svojih dotadašnjih saveznika nacista, mamicu vam lažljivu
BIH je medju najzaostalim drzavama ne samo u evropi vec na svijetu !! Puno vas to nezna nisti bili vrijeme juge ali tada smo se rumunima cesima i poljacima smijali a danas oni nama salju pomoc ? Turska arapi rusi i kinezi financiraju u glavnom fašisticku mafiju na balkanu. Evo sad pogledajte sta je turska ostvarila u BIH od 1996 ? NISTA!! tursko osmanski pokret pravi mit o BIH osim zena ti u BIH nemaju interesa kao i arapi radi mene sutra prekinit to
Jesu li vam braća ravnogorci došli da zajedno proslavite?
Poserem vam se na masovnog ubicu, bagro nacistička
Druže Tito, večeraj i lezi, čuvaju te naši mitraljezi.