Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravite najbitniju reformu: PUSTITE DJECU DA IDU U ŠKOLU!
govorili ste "samo online", eto vam sad
@fbUser1584025095 to je kod nas vrh. Na st smo spali. Nekad seljacke sredine nisu skolovale svoju djecu a sad je to slucaj u centru Sarajeva. A ostali kantoni idu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja vecu glupost odavno nisam procitao...
Daj ba ne provaljujte se opet, stručnjaci
Poruka ovom Korondziji napusi se prosvjetarima K....!!!! Mamu ti nepismenu isk....
Bosnji i Bosanskom narod ne treba skola njima daj kladionicu, kocku , daj zvjezde granda daj cajke daj pivubj da se povali sta i rjesen problem koja skola!!! I to sve pod strogom kandzijom na svaki pokusaj da se knjiga uzme oplesti preko ledja 30 udaraca. Citam ove komentare i vidim koliko je ovaj narod Glupooooooooooooo glupppppo
Hoce li se i plate prosvjetnih uhljeba korigovat prema ovom
pametne glave u sred pandemije navlače još jednu ludačku košulju obrazovanju
djeca ce pshicki crknuti ako jedan cas bude trajao 90 min...
svakako su sve gluplji i gluplji
Pokazite djeci pravi put a to je put prema zapadu!!!
Ako su ovaj bulšit smislile tzv najumnije glave onda je mrka kapa ovoj državi i ovoj djeci...Jedina dobra stvar u ovome jeste orijentacija ka ishodima učenja, sve ostalo je teško sranye i amaterizam...Strašno
Tragedija je da ljudi ne kapiraju da se auta mijrnjala zadnjih stotina godina nevjerovatno (kao i sve ostalo) a zadržali bi sustav školovanja kao što je naš pradjed imao? Jeste li vi oštećeni ili samo nepismeni? Jeste li uopće upućeni koji školski sistemi su najbolji na svijetu, sta je to sto treba mijenjati iz korijena? Jeste li bar naslov protumačili jasno? Tuga, pa kako se pojedini uloguju? To su oni što im djeca prave profile.
Ovo bi bio posljednji ekser u kovčegu obrazovanja BiH, koje je ionako na izdisaju. Koliko retardiran moraš biti da smisliš ovako nešto? Prvo su nam do temelja uništili visokoškolske ustanove prihvatajući nekakve bolonje i qrce. Pa nekadašnji fakulteti po starom sistemu vrijede više nego današnji master. Ostalo je još da unište osnovno i srednje obrazovanje. Halo ba, ne možeš ti kopirati finski i južnokorejski model, to nije isti mentalitet, nemaš ni približne uslove.
Kurikulumi su trebali biti samo uradeni prema ishodima ucenja, A sve ostalo sto je navedeno nema veze sa ovom kurikularnom reformom. Pogotovo ovo sto se sada pise je van svake pameti, ne znam koji ce nastavnik reci da je za njegov predmet potrebno manje vremena, ili ko ce o tome odlucovati!? Bas nevjerovatno...
90 minuta cas?? Pa nisu robovi..
@Damir55 razmisli malo prije nego pises, nece cas trajati 90 min nego ce se taj skolski dan odredjeni predmet izucavati 90 min.
koga zanima skola, nema od tog hljeba
Ljudi, a ko će sve to da plati? ;)