Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhvatili se te rijeci mehanizacija kordinacije kao da je to neki program za nuklarku sve vas treba raja uhvatiti i dobro izcvokati al pravo
fakat ,posebno ovo frljavo seljance iz gradacca. kad se pocne sicat izrazima,uzas tacno bi mu se ponjaoke u stau
...23,7%...
6 sati poslije... Nismo se dogovorili, ali napravili smo pomak (I odoše u restoran)
Vidi Novalića šmoklje!
Cvijanovićka nezgrapna!
Koja koordinacija, zar Duduk u Laktašima nema svoju državu ...!!! Bog te mazo ...
Koja koordinacija, zar Duduk u Laktašima nema svoju državu ...!!! Bog te mazo ...
Koja koordinacija, zar Duduk u Laktašima nema svoju državu ...!!! Bog te mazo ...
TRI MUŠKETIRA
...bosnje su stranci u RS...23,7 je njihovo za sada..
Pocrkali ako bogda , nasisti ,fasisti , mamu li vam . Zbog vas mi se valja ponovo vracati u inostranstvo Prije 10 godina sam se vratila s dobrom namjerom al vidim da ovdje nema pomoci .
zeludac mi se okrenu kad vidjoh ova tri debila
dzaba hljeb jedete bagro
...ama bracika moj....... ide to glatko kad je lova u pitanju.......:))
Pismo namjere, mehanizam koordinacije, popis, referendum...sve šupljak do šupljaka. I još nas to košta i košta, za njih iz budžeta ima sve. Neka pogledaju kako im narod životari!!!
KAKO SE BRZO SASTANCI UGOVARAJU KAD JE LOVA U PITANJU,,OVU ZVALJU DODO POSLAO DA OD OVE DVOJICE NASIH KLESARA UZME PARE ZA REFERENDUM,,NASI ZOHARI NISTA NEOSJECAJU,SAMO JE BITNO NEK SE PISE O NJIMA DA SU KAO NESTO REKLI ,SASTALI SE ,A VAMO NAM RAZVALJUJU I UNISTAVAJU SVE STO ICEMU VRIJEDI,,MA I NJU VRATITE U B.LUKU,SVE DOK MILE NEDODZE U SARAJEVO...NEK STISNE MILE PA NEK DODZE U SARAJEVO,,COVJEK CIST KO MUTNA DRINA..
Na kladionici koeficijent da ce se dogovoriti 150 a da ce nece dogovoriti 0.5 :) :)