Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikšić po nalogu Radončića, lagano, ali sigurno u priču tkz. četvorke uvčaći Fahru i SBB.. "Najavio je da će Četvorka svoje djelovanje proširiti... I uspostavljajući saradnju s drugim strankama."
Jevreji su na holokaustu izgradili domovinu i regionalnu silu. U mnogo sfera prednjače u svjetskoj areni. Vi u Sarajevu ste na Srebrenici izgradili kuće i vikendice.
ocigledno ti nisi dobro informisan.
bilo bi dobrro da ljudima u podrinju kazu istinu da im pomognu da napuste taj teritorij da kanton sarajevo dodjeli bar parcele ljudima da imaju gdje doc
Sve Moja IB vlast u KS sretan sam.❤️❤️❤️❤️
Šta se imaju sastajati kad dobiju sve instrukcije od šefa Dinokia na FB. Samo izvršiti. Jadno Sarajevo, ovo je, valjda, dno, gore ne može.
Mene ovo cetvroka asocira na 4S. Ne znam za vas.
hahahaha, svaka čast kralju za koment.Ali sad očekuj more dislike od adžijinih,nerminovih i peđinih sljedbenika
Gori su tvoji za koje radis od 4s.
Sve vlast moja IB. 😀😀😀
Kad će biti tema sigurnost u Sarajevu. Ili da selimo u Mexiko sigurnije je.
Sto li nema Fahre. Da nije ljut nesto.
Imenuje kadrove u Ceste FBiH
"Lidera"😂😂😂😂
SDP prodao Sreebrenicu, NS prodala Mostar...aminovao Kifla. Bravo Lideri
Fioodil je lider?? Bake? Gazija ?? Ko je?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta oni imaju pričati o Srebrenici kad su je prodali.
Nekima gradjansko znaci samo ako je Bosnjak na vlasti
Cetvorka je najvece zlo za Bosnjake od rata do danas. Interesna grupa ciji cilj je samo ostanak na vlasti bez obzira na cijenu. Vidjeli smo na sta su spremni u Srebrenici i Mostaru.
ako se pozivas nav gradjansku drzavu onda ti nije bitno ko je na vlasti
Nemojte da se oni sastaju. Pa vec jednom su prodali Mostar i Srebrenicu .
srebrenica.... vogosca