Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakoj pravij Drzavi se to tako radi Ili bio dorucak ili vecera Bez Razgovora nema napretka. Ako moze drugacije recite?
Koi ba izbori...suspendirajte izbore, mazlumi, suspendirajte dejton pothitno, vratite Ustav bih nakon proglasenja neovisnosti, proglaste izvanredno stanje i mobilizirajte vojsku i policiju za zastitu suvereniteta i odma na granice BiH, Krmak vam napravijo drzavni udar a vi sastanćite, hajvani nad hajvanima. Pa raja neće ni izlast na izbore jer nejma države.
nije reko da se ne izlazi iz kuča,neg da netreba ih da bude strah i da ne idu bezveze u federaciju
holidej bošnje u holideju
Ćame obilazi nekretnine i drugove mu lovce, dodijala kasaba i selo, đepovi puni para od donacija za Srebrenicu i Genocid, djeca porasla za veče škole, a hanuma osjetila debeli Sarajevski asfalt.Sad če Ćame malo zakuhati, te se praviti da mu je žao što više nemože sa ličnom od Sarajeva i Vogošče načelnik biti, jednostavno ovdje je potrebniji, a večinom i svi Srebreničani su ovdje i brane Srebrenicu od ovih i onih iz dubine Sarajevskog kantona, to je i aktualna Sarajevska minder politika podržala.
Iz tog hotela nikada dobrih vesti..... Camile nemoj picajzle fasovati.......svrbi u p.m.
Doručak na račun države :) Samo jedite. Mi ćemo sve platiti.
stranka te prati !