Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako ste svi preko štele zaposleni
A prosli pored skole tri puta
Zna se ko ne zeli nista drzavno da funkcionise, na tu se adresu obratite..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ni državne jasle nisu što su nekada bile...
Ja sam za to da se povecaju plate UNIFORMISANIM UHLJEBIMA u odnosu od 100%.Bice revnosniji prema narodu, a to nam treba! Ne kao prosli put da 'spuste palice' uvidjevsi sa su donji, sa pricom i mi RADIMO ZA PLATU, ZENE DJECA KMEEE! Kada krene ludilo, dati im ultimatum.SPUSTITE PALICE U ROKU 3 Dana ili ostanite dio PROBLEMA svih nas.Sretno svima! Bosansko/Balkansko proljece 2014..Bosansko/Balkansko Ljeto 2021.
ZABRANA OKUPLJANJA VISE OD 30 ljudi aloooooooooooooo uhljepi
@enter2 Graničnim policajcima ni to ne bih dao. Gori su od ovih prašinara, koliko god izgledalo da nema gorih, ipak ima. Treba ih samo vidjeti raskopčane, oznojene, neobrijane, krezave, jedva da znaku svoj jezik, a strani jezici su ima zaista strani. Kad ulaziš u BiH, isprate te hrvatski granični policajci, popeglani, počešljani, profesionalni, a dočekaju te... ili te ne dočekaju kao u Neumu jer beru vinograd...
Trebalo vam je poslati demobilisane borce, da vas rastjeraju sa pendrecima.
Nego šupci iz GESTAPO, kakav je osjećaj kad' Vas narod ne voli i vrlo rado bi Vam izdrk'o po glavi???
Ako iko ima imaju oni.. Al jbg malo
Sad it tucute kao što ste tukli demobilisane borce
ovo oni što tuku te kažnjavaju sirotinju i buraniju jel???
hocemol sad mi narod u kordon da branimo ispred Vlade od policije, kao sto oni nisu nama dozvoljavali promjene
Plate samo treba na procenat davat a ne da ovi sto dzaba hljeba jedu strajkuju na osnovu njihovih rezultata rada 90%njih je za otkaza
Podrška!
De de trebali ste na kafu nakon protesta, hocete li malo na telefon pricati dok vozite?
Zdravi mladi sposobni otvarajte firme sami sebi i obogatite se kako mi "privatnici" kako nas vi zovete uživamo u blagodatima što nam vi omogučavate. Malo nabavite kokoški , malo ovaca , budite fasaderi, trgovci , bravari , drvoprerađivaći, prevoznici itd. Aniste sposobni nizašta nego za plazanje na leđima "bogatih privatnika".
Rece lopata kako krampa i kolica rade LUDILO
Tek sada kada uhljebima dogori ima nade...
Lahko je bilo borce tjerat i silu sprovodit, i oni su isto trazili....
Bas tako. Dok ove ne zalim ni sekunde.
E jeste nasli tajming.Sad ce pozivi borcima i patriotima da brane budzet od vas.Stvarate losu sliku o sebi.