Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično, a još bolje bi bilo da uvedete model švicarskih volontera - dijelite ovisnicima nove igle ali po principu da vam prvo mora dati tu iskorištenu.
Mladi SBB kupe potrosene sprice a Fahro tusi punjenja za iste.Zatvoren krug
Od zapovjednika vojske Bana i Kralja Tvrtka Vlatka Vukovića preko Isaka Samokovlije (Goražde, istočna Bosna) pa sve do Vladimira Perića Valtera (Prijepolje, Sandžak) Rokni se iskompleksirana slino.
Alija NIKAD nije spomenuo nikakve kašike, pogotovo ne zlatne, to je izmislio Senad Avdić \'98, al jeste zato tvoj idol uadikau Uoja pred rat pričao o nekim zardjalim kašikama - http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifGqiA Smrdljiva budalo
kome da se obratim da dodje da pokupi ovoga iza moje zgrade?
3kile nije to nista dobro tonu nisu nasli koliko narkomana u gradu ima :)
tebe treba puskom po laßrnji, jeßo ti pas mat3r kad te je takvog rodila
Mogao bi nabrajati danima Sarajlije koje nisu rođene u Sarajevu ali su ostavili neizbrisiv trag u istoriji grada, često jači nego oni rođeni u Sarajevu. Međutim, i pored najbolje volje, među njima nisam uspio \"detektovati\" nekoga iz Istočne Bosne ili Sandžaka jer su od tamo samo stizali primitivni divljaci i kriminalci za koje je čak i korištenje WC-a \"špansko selo\".
je*emo ti famaliju..
j**** ti staru ja u \'\'cmar\'\' nacionalisticku,nemas hljeba da jedes ovdje provociras!
Y.e.b.e.m krmače po selima 1 km
Tu treba sa puško naiči navečer i riješit problem
@Los Zebros: Odkud ti ideja da sam ja ili svi ovdje \'fanovi\' Alije Izetbegovica? Takvo misljenje samo postoji u krugovima etnofasistickih c.e.tnika i ostalih izgubljenih na ovim prostorima....
venaši ujedinite se
Pushim povljno za mobitel dopunu
Pa gdje si vise Alija, vidis da nam se rusi i kuca i avlija, sve same narkomane Bosna rodila, pa gore nego da se prasica okotila, obecao si nam zlatne kasike, a mi nemamo nit hljeba nit jedne kriske, sada hoca da iz Bosne bjezim, radije cu u dijaspori ispod mosta da lezim, ovdje u Bosni sve nam je u tami, kad komsije jedno drugog nalaze u jami.
@Los Zebros: \"Ode citava Bosnja u narkomaniju, hajde mosnje da se drogiramo, kada nemamo zlatne kasike imamo heroina, vidite kako nas je aljo nas pripazio. \" Sta je Bosnjama \'zlatna kasika\', to je Srbima \'velika Srbija uz maticu\' ili Hrvatima \'herceg-bosna\' = nikom nista. Ali posto su na zadnjim izborima samo negdje oko 48% ukupnog stanovnistva na izbore izasle, ja se opravdano pitam da li je uopste korektno jedan i sve narode u Bosni u iskljucivoj cjelokupnosti prizivati odgovornim za probleme sadasnjice.... ..izgleda, ti vise pricas, nego sto znas, Los Zebros....ugodno vece..