Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mlad čovjek šta ćemo sad bez profesora emeritusa stvarno ne znam ovi ovakvi profesori su nam držali društvo stvarno i dalje rade nema veze što su ovako mladi jer to su ekspreti prepisivači kao SEAD DIZDAREVIĆ, koji je od kasima trnke prepisao knjigu pa ga ovaj natjerao da sve do jedne spali inače če ga tužit.
Laku noc stari i zaspi mirno prvi put laku noc stari, vise ne ceka nitko tvoje ruke i tvoj trud
Profesor emeritusa? Dragi nadri-novinari, jel to neki predmet na fakultetu ? Kakav seljakluk i primitivluk...
To se jednom portalu ne smije dogoditi. Ovima - svako malo. Da uključiš taj svoj mozak-shvatio bi čak i ti da je to prečesto.
@errorcode : Ponekad OK,ali stalno...nema smisla stvarno. Ne bi me čudilo da si jedan od novinara klix-a pa sad "vadis" portal...I da si ti pismen znao bi da recenica pocnije velikim slovom i da se pise "skontao" ;) .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...jel bio u penziji ili je jos radio?
emeritus-dozivotni profa...
Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un
stop kineskom u bosni i hercegovini
ne bi bilo loše da se ovo od 99% prevede. pa nismo mi arapi valjda.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)