Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je jedno ogromno selo,tamo se apsolutno nista ne gradi ,Naravno, ilegalnu gradnju treba zabraniti, problem je sto se u Sarajevu zabranjuje LEGALNA gradnja sve zbog politicking poena. Jedan Zagreb koji je veci odprilike duplo od Sarajeva,tamo se gradi jedno 20 puta vise.. Bosnjak sam I volim Sarajevo, svake.godine dodem po jednom I ne mogu da vidim nista novoizgradeno..
Ne znam gdje ti dođeš ali ovdje se gradi najviše gdje ne treba
Erduan Kafedzic nastavnik fizickog kao i Dino Konakovic -sa fals diplomom
Uhapsite bivse nacelnike i rukovodioce urbanisticki sluzbi opcinskih i bivse direktore zavoda za izgradnju i rijesen problem narednih 5 godina. Jel to tesko?
Izgleda da jeste. Ne znam čemu služe tužilaštva i sudovi