Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle god vremenske prilike budu ovakve, biće i gripe. Virus gripe na ovim temperaturama uživa, takve su to čestice da im prija ovo ni prehladno, ni pretoplo. Na većim minusima nemaju šansu da prežive u vazduhu, kao ni na +30 stepeni. Dakle, čuvajte se narode. Preventiva je sve; bolje spriječiti nego liječiti.
Vama jedan doktor radi u smjeni, organizacija nikakva. Nisu krive one sestre ni taj doktor nego vi koji treba to da organizujete. Umjesto da je bolje ono sve gore i gore..
ko nema sanse da prezivi na mimusu,virusi se cuvaju ziv bio na ektremnim minusima,virusi nisu ziva bica, to sto ti govoris jeste sa se mnaje ili vise prenose u ovisnosti o vlaznoati i temperaturi zraka
Nabijem doktore na nešto! Pored plaćanja zdravstva i nelegalnih markica, opet idem privatno, jer su čekaonice pune, a njima ne smiješ ništa reći, kao da si lično kriv što si bolestan
Ispravak netocnog navoda u tekstu. Zbog vakcinisanja su toliko bolesni, a ne zbog odbijanja vakcine
Evo ja se nisam vakcinisao pa me safatalo, svaka dlaka na tijelu me boli😨😫
Stigo Kraken u Sarajevo....
Eto posla za apoteke...
ahaha kako se igrate s praznoglavcima niko u EU ne smije napisati korona zbog inflacije i rata. bravo putine nek curi niz butine.
Ako budu testirali,bit će to korona delta.
tek sad vidiš da portali imaju jedan izvor informacija i direktivu kako o nečemu da pišu. sad koronu ne smiju pomenuti zbog ukrajine.
Sada to ponovno zovemo "Gripa" ? Corona jok aaa?
Normalno kad su pelcovali preko 60% ovčica u kantonu, čak su i tržni centri služili tkzv. imunizaciji! https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/japanski-znanstvenik-u-emocionalnom-izlaganju-cjepiva-su-unistila-imunitet-ljudi-oni-umiru-a-vlast-sve-zataskava.html
Ipak gripa nije nestala...a nije je bilo skoro 3g...svašta
Gripa se vratila. Bila na odmoru.
Pelet skupa.Narod poceo loziti sve sto treba baciti u smece. To se udise,to gutamo.
Samo nemojte mjere pandemije uvesti. Ko prezivi bice jaci
Ne interesuju me beskrupulozni lopovi koji ce sve reci i uraditi samo da dodju do vlasti, do pozicije, do posla, do para. Oni su ti koji zagadjuju Sarajevo i onaj najveci dio dobrog stanovnistva, dobrih ljudi koji stradavaju zbog korumpiranih ljud. Eto dokle su nas stele dovele. Svak zna eto ako ne zna, kad ti oslabi imunitet, svaki virus moze puno lakse ubiti covjeka.Zelim tim ljudima brz oporavak i duzi zivot a bogu da nas rjesi nameta od politicara i donesu nasem narodu POSTIVANJE.
isti virus ko prošle godine a i one ranije,samo ga ne zovu 19
Covid je ovo opet, samo sto je sad naređeno da se niko ne testira.