Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i našli mladi muslimani baš ispred katedrale da potpisuju? gdje to sve vodi...ovaj narod se treba početi baviti svojim problemima!
@rainy day Za početak počni se ti baviti svojim problemima.
Ljudi se bave Palestinom i Izraelom,a pojma nemaju uopšte razloge za sve tamo sto se desava,pa idite majmuni pred Americku ambasadu pa polupajte njih,oni su glavni i za nas,i za palestinu i Izrael,i za 90% problema u svijetu te vrste,kakva peticija i te stvari,pa oni su vam namjestili mnogo toga u dogovoru sa tadasnjim vlastima u BiH,od prodaje terotorija do jednog,drugog,il treceg masakra,Podrinja itd itd...al nemate muda ,ko sto ih niste nikad ni imali!
*teritorija
FREE PALESTINA!!!!!!!!
........večeras do18sati možete čuti jednu stranu medalje, jednu priču koja je s te strane vjerodostojna............a šta je sa drugom stranom medalje, drugom pričom koja je još vjerodostojnija i povijesno možda i strašnija................dakle pitanje je tko je tu žrtva a tko agresor............
Istina je da ova peticija nece promjeniti svijet, ali istina je i da sutnjom podrzavamo zlocine koji se desavaju u cjelom svijetu. Bolje i ovakva inicijativa nego kao lecemjerstvo od Fincija koji na upit novinara:Sta misli o ubistvu Palestinskog djecaka??" Odgovara: " Nisam jos gledao dnevnik, ne mogu vam sad nista vise reci""
JEDITE GOWNA NEMATE VI POJMA STA SE STVARNO DESAVA U PALESTINI
Bukvalno najbeskorisnija stvar koju mozes uraditi jeste organizovanje peticije. To nikad u historiji svijeta nikome nije donijelo koristi.