Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.facebook.com/pages/Bosnjaci-nikad-vise-genocid/285418658265969
Pozdravljam najavljeno pokretanje sudskih sporova, kao privremeno rješenje bilo bi dobro da se djeci organizuje prevoz do najbližih škola u Federaciji.
Jesu se ove Sarajlije izvjestile u demonstriranju-malo,malo pa nesto traze, potpisuju.Ovo me podsjeti na demonstriranje Sarajki pred TV-Sarajevo kad vele: ''Hajmo zene da mirno i dostojanstveno srusimo TV-Sarajevo'' P.S.-Samo da mi je znati sta taj narod smatra mirom i dostojanstvom.
Hahahaha,i dokle ce mitingasi ici,do vraca,hahahah,jer tu prestaje tamni vilajet.Ovaj sejfudin je jedna obicna budala.
Talibansko kriminalna SDA,koristi i ovaj slucaj za politizaciju,a u ovih 20 g su se sjecali ovih ljudi samo kada su im potrebni njihovi glasovi.Manipulisu sa neduznom djecom.Umjesto da traze grupu predmeta po obrazovnom programu Federacije,oni traze"nacionalnu" cime otvoreno na nagovor SDA (mozda i nesvjesno) rade na etno podjeli drzave.
Ja mislim da je tebi SDA u mislima i dok ženu guziš (ili Desanku Šakić, što je vjerovatnije)
tooo Sejfo lave,Senadine isto svaka čast,nema bez vas nista,sto se onih ološa stranačkih tiče mi bi nestali.Hvala vam veliko za ovo sto radite,samo hrabro i samo nastavite,jos agresivnije i zesce protiv okupatorsko krmećih snaga.