Komentari (553)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja repetiro pasoš prvi sam na granici 😁😁😁😁😁
Kad ovo napišu na nekoj firmi gdje je plata 2000KM dolazim. Do tad MARŠ u p.m.
Mi u rovove, a Bakirov zet u Njemackoj radi sa quravama. Vala necete ovaj put.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Zasto nije Bokir na slici ... on je uvijek prvi na crti
A tko ce cuvat trezor
Made in TREZOR
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Meni da daju pušku u ruke MORAJU DOBRO RAZMISLITI? Ne znam gdje bi pucao? Rizičan sam bgm!!! A ko -koga to napada ? Neko ima namjeru napasti B.Luku ili Sarajevo jel? Ne kontam? Tuzlu ili Bjeljinu? Mi iz TK da idemo na Bjeljinu ili Zvornik,ili oni na T
Ili oni da napadnu Tulzu? Što bgt? Ko koga dira to? Dodo -Kakira ili kakir -dodu? Ma svi huškači u tri pm!!!
Ma gluposti, ništa od toga nema, samo izborna propaganda, nema ovdje ko da ratuje. I u prošlom ratu, u sve tri vojske, već 1995, jedinice su se toliko osule, da nije imao više ko da ratuje, Zato su sve tri strane i potpisale Dejtonski sporazum. Da je neka od strana imala potencijala za dalje ratovanje, ne bi ni potpisala mirovni sporazum. A u današnje vrijeme, ni jedna od strana, ne bi uspjela da oformi više od jedne brigade. a to je od 1000 do 2000 budala.
Cu da prvi poletim u sverc....
Bakirovo maslo
Хоће ли се неко сјетити да је нуклеарни отпад у Трговској гори у Хрватској опаснији од рата за регион? Ватикан је и тата и мама ЕУ, а он је одувјек хтио да покатолчи или побије Балкан, а ово прво му не иде никако. Још на такву опасност ви и ми да се опет побијемо?
I ti si potreban za 30%
Kad samo jednog dana naprave raciju po nargila barovima, postrojavanje, odvođenje u vojarne na obuku. A omladina ono zbunjena, bradice, slim pantole na njima, ništa im nije jasno, ne znaju šta ih je snašlo.
Zahiragić debeli, jedan kroz jedan 😂😂😂😂
....dok politicari svi svoje fotelje odbrane mi smo uspjeli....ima 300 000 boraca za fotelje...al nema vise ja u Njemacku pa se vratit ko gastarbajter, kad odes zavrsio si sine....dobit ces *urcinu....
Zalijepite to na Poljine. Mamicu vam jebem....dižete tenzije i skrećete temu sa lopovluka i krađa
Svi se skupiti i udar na vas zagovarace rata
Marššš i wi i rat i Bosna i sve....
Da mi je vidjet ko ce se to tocno borit. Nema wifi, IG-a, pekarni, prodavanja zjaka, besposlicarenja po frizerajima, filizofije na kao nekim konferencijama. Hocete u rov? Krenite. Ja odo sa balkana.
U slučaju rata bi se sav ološ svijeta skupio tu...
Daidža Bakir want you.
wants