Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ajnadzicu nek "odradi" trotoar oko biblioteke. Skuplji ce biti nego biblioteka
Biblioteku finansira Saudijski fond za razvoj.Opet nista bez arapa koje tako mrzite
Svaka cast za vladu Kantona Sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Biblioteka može biti lijepa i moderna koliko god hoćeš, ali je problem manjak čitalaca. Ovdje se, kao što se i u nekim komentarima vidi, na knjige gleda kao na put ka zaradi ili poslu, ne o nečemu što oblikuje osobu i otvara vidike. Razlog 90-99%% problema na ovim prostorima i jeste zapravo manjak pismenosti. Bolje uložiti ovaj novac u kampanje po školama, a ne bacati pare zgradu koja će najvjerovatnije zjapiti prazna.
*na
Ljudi ovi projekti mi se pravo sviđaju,jos samo da se svi ispune i izgrade
Znaci neko da 22 mil. A nasa opcina se ne moze odreci rente od 830 hilj.?! Katastrofa!
Svaka cast!!! Samo uzmite u obzir da za komsije imamo Srbe i da ce oni opet to nekad rusiti. Napravite dobre podrume da se materijali mogu spasiti kad opet podivljaju.
Tramvajsku stanicu prave 2g ovo ce praviti 20g, i oprati koju pokradenu milijardu
Seriozna
Interesantan potez... Po gotovo u vremenu digitalizacije
Ko ce citat?
Ali zasto...pa mi ne citamo...
Eki "prevrce planine"... Odoh iz Bosne...
Za koga, ba, pravite biblioteku? U BiH ima 90 tisuća nepismenih!
I tu kad se mladi na čitaju, onda će Vlada sve zakone da ospori da se mladi ne zapošljavaju, današnji primjer mladih ljekara koji nisu prošli za zapošljavanje. Eto sva filozofija
Najbolje su knjige u Lutriji
Ajde lijepa vijest, za razliku od gradnje džamije vrijedne 110M dolara (ili crkve, svejedno). Vjera OK, ali zna se što je dovelo ljudsku rasu na vrh: znanje, razmišljanje i znanost.
Bas me interesuje ko ce biti izvodjac radova čija li ce firma proc na tenderu