Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.e.b.o. drzavu i grad gdje je glavna investicija za oporavak privrede, punjenje budzeta i zaposlenje vrsi obicni shoping centar. j.e.b.o. drzavu i grad gdje za otvaranje obicnog shoping centra dodje predsjednik drzave j.e.b.o. drzavu i grad gdje se gradjani u delirijumu ocekuju otvaranje jos jednog obicnog shoping centra j.e.b.o. ti ovaj narod.... zamolicu gazde kafica da ne brisu ovaj komentar, jer ne vrijedja nikog. samo nek je sa trulog zapada i sve valja. nisam protivnik zapada, ali vise bih volio da su dosli iz usa i podijelili 1000 traktora i napravili plan i razvoj poljoprivrede u sjevernoj bosni, a prihodi pola nama pola njima, ili da su otvorili umjesto zeljezare autoindustriju sklapanja forda, ili...to su investicije, a ne shoping centri kojih ima vise nego dovoljno!
Pričajte vi što hoćete, ali je sramota za jednu državu i narod da se investicijom smatra otvorenje šoping centra, pogotovo uz činjenicu da to otvorenje uveličava jedan predsjednik države. Lijepo je imati šoping centre, nisam protiv njih, ali brate mili, zna se šta su investicije! Ne mogu vjerovati da se narod u BiH zadovoljava investicijama otvaranja 100-tinjak radnih mjesta. Investicije su kad se otvori u 2-3 vala u pola godine 5000-6000 radnih mjesta širom BiH. Investicije su kad se kupi gigant Energoinvest i poklopi šapom sve u BiH i zaposli 2500 ljudi, investicije su da se transforimiše javni prevoz, osnaži privreda projektima i pameću. To su investicije, a ne otvaranje šoping centara. Frljo je upravu 100%.
stanujem preko puta pa vidim kolika je kriza u državi... rijeke ljudi ulaze, mjesta u kafićima ni za lijeka... auti se parkiraju na trotoar ispred centra, ispred holidej ina. Ma ljepota živa!
Dobro je uredjen, radnje nisu lose, samo nam jos pare fale :D
Zamjerke: Koliko sam primjetio ima suteren prizemlje i još dva sprata. Od toga wc ima samo u suterenu i na vrhu.Oznake su toliko male da su jedva primjetne. Tamam pomisliš eh eno wc-a a ono oznaka za stepenište.Trebaš se dobro potruditi dok skontaš šta je wc a šta stepenište a u wc-u onda moraš dobro kontati oznake koji je ženski a koji muški.Drugih nekih zamjerki nemam osim što se vidi da je objekat još uvijek u ,,pripremi\'\'.
I ovaj put je McDonalds-ov pristup bosnanksom trzistu sprijecen; barem nesto je sa uspjehom u ovoj zemlji sprovedeno..^^
Koja crna radna mjesta...plaća 500KM,radno vrijeme do 22,00,možda jedan slobodni dan i godišnj odmor 7 dana,s tim kad se vratiš radiš po dvije smjene..ako daš prigovor da ništa ovako ne stoji u ugovoru o radu ,možeš samo uzeti knjižicu i razguli,naći će se druga budala...ma kakva radna mjesta i šoping centri..bez privrede ništa i nikad!!!
Sto nam ne otvore kakvu fabriku, hebali ih vise trzni centri ....
samo me zanima gdje su bili oglasi za popunjavanje radnih mjesta u gore navedenom shoppingu?????
kkao izgleda unutra????slikeeeeeee
a mogla je fina dzamijica da se napravi na marijin dvoru za te pare;-)
Da ste sposobni raditi a ne kafenisali po citav dan dobili bi fabrike. Zato jezik za zube i cekere u ruke
Samo nama cijene evropske a plate nigerijske...šta fali? Fali tržišna inspekcija da utvrdi zbog čega nekakva dronja košta 300KM jel što je extra kvalitet ili što joj stoji markica za vratom koja će se isprati?Samo goli seljobani i seljobanke hodaju ko muhe bez glave histerično...razgledaju i razbajucu ko da nikada nisu ništa imali obući.Jadovi jadni.
moj aha, ti mora da si svirao frulicu do 92 godine kad te tako imresioniraju ti fashioni, brendovi itd. valjda te rašo poslo u shoping u austriju
alaj ste gl... otvorio i merkator stotine radnih mjesta, pa sad uz pomoć njih ispumpavaju stoine miliona iz bih, a vi ste sretni zbog toga. dok je nas bosanaca, niko drugi ne treba raditi, samo nek nas upregnu za 500 km a oni dodju da pokupe kajmak. a stoka PRESRETNA. pa u pravu je taj šošonski kad vrijedja na nacionalnoj osnovi
bila danas, obisla sve, bila u svemu, za obicni narod jedino je super sto imaju waikiki, da mozes kupiti kosulju za 30 KM. doduse sve su krpe, kao i urban republic, isto sve... koliko sam i sama napadala otvaranje BBI-a moram priznati da je BBI Centar izmislio profesionalnost, ukus i mnogostosta za sve ove centre. i stvarno tek sada shvatam nisu bez razloga dobili ono priznanje medju najbolja 2 evropska. alti zelim srece, ima dobrih detalja, ali sve u svemu i dalje ostajem kupovati u BBI Centru, jer se jednostavno tamo dobro osjecam
Komsicu ,koliko si dobar