Komentari (767)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali JAVNI PROSTOR MORA BITI SLOBODAN, transparent nakon sto je zatvoren citav grad gle cuda JAVNI PROSTOR za sve gradjane sem njih.
Na slici 1 pravo dobra ckapi. Ko li je zega od ovih 6 slova...
Pa slobodan je, slobodno dođi i šetaj niko ti ne brani 🙂
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dobro ste izabrali mjesto okupljanja VJECNA VATRA e to ce vam biti isto mjesto okupljanja na ahiretu insallah🤣🤣🤣
ima li ijedan hrabar politicar koji bi rekao sto stvarno misli o ovome
Joj kakvi su ovo kerovi.Preko slika mi smrde
Koliko ste stranaca doveli kako bi matretirali vecinu koja nije za ovo? I vi to zovete demokracijom?
Love is love, sloboda ovim ljudima m. Da ne zive u strahu od reakcija svojih prijatelja, obitelji, susjed, rad ih kolega i samih sebe
Hvala Allahu Džellešanuhu!!! Bolje da mi i LGBTIQ+ hoda ulicom nego srbin. Ove prve barem neko podsjeti da operu stražnjicu.
AHHAHA
Puna podrška homoseksualcima,cijeli dan smo bili na ulicama Sarajeva.Večeras odmaramo u jednom hotelu bit će Gej party i sutra idemo nazad za Zagreb,hvala Sarajlije još jednom na svemu.
Zao mi je ove djece kojim truju mozak ovim glupostima
Kolika je nadnica bila da se glumi roditelj?
U biti: ko vas je mrzio - sad vas jos vise mrzi, ko je bio neutralan ili vas površno podržavao - isto vas mrzi, nakon blokade grada od nevjerovatnih 9+h i šačica od 1000 ljudi se super provela. Top. Cilj ispunjen.
Zbog kakve bol_esti ja danas nisam na cevape mogao otic. Nekada bolest, sad postaje normala...CCCC, gdje idemo kao narod
@DeathShot Zašto lažeš ne znam. Valjda ti je to u krvi. Nazovi čevabdžinicu Željo pa pitaj kakav im je danas bio promet, moralo se čekati da se oslobodi mjesto. Od Vječne vatre do Baščaršije je sve bilo krcato narodom a i turistima i normalno se šetalo. Da nisam bio u gradu možda bi i povjerovao u tvoje laži. Ma nisi ti uopšte iz Sarajeva, ko zna iz koje selendre komentarišeš.
Dosta više pederluka. Imate li išta pametnije objaviti? Čitav dan o ovim derpašima pišete.
Vidim da haman nemaju
Koja glupost. Niko vam nista ne brani, sta koji k paradirate. Nije normalno i nece nikad ni biti.
treba ih u Ukrajnu poslati da odrze paradu pederluka+
Pitanje za kontra mitingase sta je za njih normalna i tradicionalna porodica.
Jel ovo nesto za cijene osnovnih zivotnih namirnica i goriva... oprostite nisam u toku.