Nastavljeno istraživanje o žičari
10
U Sarajevu održana Šetnja do vidikovca na Trebeviću
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Potom su došli do vidikovca i ustanovili da je pogledaj isti kao prije...\" A TEK KAD SU SE POPELI NA NJEGA...TO SU TEK BILI POGLEDAJII !!!!!!
juce sam sadio krompjere, noge me bole...ne mogu na trebevic..hvala...
Nikad da naleti medju ove umjetnike nekad dobra picoka,uvijek neki gabori i azdahe sto su imali nesretno djetinstvo..kaki umjetnici,LOPATU U RUKE!
Jao cvikerasa iz opstine i bradaa philosopha,pazi ti njima rijeci\"koncept\"performativno\",\"ustanovili\"ovo ono sace trazit pare za buduce izlete...ovo je umjetnost jelte?koji lesinari boze mili..
Mislim da bi se Vidikovac trebao pisati ,,Velikim\'\' slovima ne zato što je velik nego zato što je to geografski naziv.
A gospodinu Davoru se izgleda istrošile baterije u aparatu ili u samom njemu. Gdje su fotografije sa Vidikovca? Kuda su došli do Vidikovca? Imali mina? Imali gore neki restoran ili kakva baraka da se barem može kafica popiti na čistom zraku i poneka zapaliti.?
ako je njima šetati punog stomaka i plate 5000 km
kako šetnja može biti održana?!
\'\'Autorica koncepta je Armina Pilav, a urednica i producentica Asja Hafner\'\' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Produvaj jednu urbanu, smiješni iskompleksirani snobu.
Jok na Rašu, na jalovi dronjak Biljanu
Stara kalemegdanska opajdara i ofajla bulja drazevic povela svoje ublehašice u \'performativnu\' šetnju HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Kakvi su ovo hipsteri?!
jel ko bio iz sandzaka od ovih desetak sto su setali ?
na zalostg nema gradjana vise od dvadesetak da je podrze...\'ta znaju papci sta je nama Trebevic i Vidikovac....tuga
Za ove smrdine sto pricaju nesto, Trebevic je bio i uvijek ostao Bosanski, tu su uvijek nasi lovci a i helikopteri armije BiH oblijecu redovno, a da ne govorim o euforu i ostalima, ko ide na Trebevic moze ih cesto vidjeti :))
MOLIM NEKOG IZ REDAKCIJE DA NAPISE PRILOG O SINOCNJEM SRAMNOM DESAVANJU U TUZLI!!! SPECIJALCI SU NASRNULI NA STOTINE OKUPLJENIH NA TRGU I TUKLI I CURE. http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=7242%3Aponona-akcija-u-tuzli-zbog-ega-su-specijalci-izali-na-ulice&catid=43%3Avijesti-crna&Itemid=61