Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBAO JE BITI DEFILE OVIH SDA OLDTAJMERA, KAD ĆE VIŠE NA OTPAD !!!
Drago mi je da se u sklopu Dana Opcine Centar odrzao defile oldtimera koji nam je uljepsao trenutnu situaciju,a posebno da se znacajni datumi obiljezavaju i da se cuva uspomena na ubijenu djecu kroz odavanje pocasti.
Jedinstven i nesvakidasnji dogadjaj koji prikazuje i od zaborava cuva historijsku bastinu.Bravo za trud i dobru organizaciju,nadam se da cemo u buducnosti imati vise slicnih manifestacija.
Lijepo da su se ovi rijetki automobili mogli vidjeti u centru grada i da povodom Dana Opcine Centar imamo dosta zanimljivih sadrzaja.
Sigurno da svi jedva cekamo da se zavrsi ova situacija,i da smo pozeljeli vidjeti ovakva okipljanja u gradu.Oldtimeri i njihovi sretni vlasnici,su ovaj dan ucinili jos boljim!
Vrijeme na vasoj strani definitivno,i sigurno jedan od ljepsih dana uz koji se obiljezava Dan Opcine Centa.Ovaj defile je za oko bilo prelijepo vidjeti,bajkeri su dodatno dali svoj doprinos!Sretno💪
Mnogo je ove godine aktivnosti i desavanja povodom Dana Opcine Centar.Za svaki dogadaj su se potrudili i bas je sve ispalo sjajno uredeno.Kad na sve to dodate i spomen na nasu ubijenu nevinu djecicu onda u konacnici imate manifestaciju za pohvalu.Bravo za organizaciju
Kada se spoje oldtimeri i bikeri onda je to odlicna kombinacija.Jedni druge izuzetno postuju i jedni druge izuzetno dobro cuvaju.Super je sve skupa izgledalo.
Super da su se uspjeli skupiti i da vas je vrijeme posluzilo.Rijetki su nam oni koji ovakve stvari vrednuju kao sto je to Opcina Centar.Sretni vam Dani opcine Centar
Od ljudi od kojih su mnogi digli ruke,ne zele pruziti pomoc,odbacuju i prave se blesavi opcina Centar nikada nije i nece odmoci.Svaka cast na ovome.Vrijedno je za sve nas.Stalno treba odavati pocast i sjecanje na nesto sto ce zauvijek cuvati spomen na malu nevinu djecu koja su ubijena,mucena i izgubila zivote na surov nacin.
Mnoga ovakva udruzenja nemaju bas podrsku vlasti i tesko se ista uspije uraditi i sprovesti.Opcina Centar stvarno radi na tome da za sve svoje gradane,njihove potrebe i ideje provede u djelo.Njihovo ucesce na dogadaju koji je jako bitan za Opcinu Centar treba uvijek postovati i respektovati
Na ovo danas trebamo biti ponosni svi.Oni koji su pokusali unistiti grad,protjerati stanovnike,pobiti toliku nevinu djecu (sta su im ona smetala) danas su dozivjeli joa jedan poraz u nizu.Mi necemo dopustiti da vrijeme koje prolazi donese zaborav,naprotiv,treba raditi svakim danom da se nikad ne zaboravi i nikad vise nikome ne ponovi i ovo je korak ka tome,ispravan korak.Defile oldtime izgleda svjetski
Ne procitah danas niti jednu ljepsu vijest od ove.Najprije defile u Velikom parku pa i spomen za ubijenu djecu grada Sarajeva,a opet sve pod sluhom Opcine Centar za ovakve stvari su spoj rada,truda i zalaganja za svoju zajednicu.Bas je lijepo sto ce i renta biti umanjena to ce im sigurno mnogo znaciti.Nikada zaboraviti!
Na svakom cosku nase lijepe BiH trebamo postaviti kutke i spomenike svima onima koji su zivot dali i zivot izgubili da bi Sarajevo postojalo.Ova djeca su otrgnuta iz roditeljskog zagrljaja,otrgnuta od vremena,ubijena,mucena!Nikad,ali nikad ne smijemo to zaboraviti!
Bilo bi divno kada bi se i ostali nivoi vlasti i druge opcine,ukljucili u projekat i podrzali da se zaborav na nasu ubijenu djecu nikad ne desi.Svi smo mi izgubili tu djecu,jedan nas grad je ubijen,tragicno mu je mladost prekinuta.To nikad ne smijemo zaboraviti.Kao sto ne smijemo zaboraviti i one koji ce nam pomoci u tome da Spomen sobu izgradimo do kraja,kao i one koji nisu prstom maknuli i bilo sta uradili!
Super način da se obilježe dani Općine Centar.Lokalna zajednica koja uvijek misli na svoje stanovnike.👏