Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko godina je imao covjek? Jel imao neke druge bolesti?
@apsurdistanovic Zašto je to sad bitno?? Izgubljen je život!! Tvoja statistika biće poprilično beznačajna!
@apsurdistanovic Da je bio mlađi, objavili bi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo za izvještavanje, nikakvih informacija! 👏
@MuamerSoftic ako je imao 15 dana tešku sliku a prije 20 je gostovao na n1 da li treba testirati te ljude?
@MuamerSoftic ZATO STO JE KLIX POD SDA NAROD ZNA. SVI ZNAMO TO I UVIJEK CEMO ZNATI
tuga golema 😥😥😥
Puno znao,pokoj mu duši
Kako li ce sva ona niskointeligentna fukara sto je preplavila sve dijelove Bosne i sto i dalje promovise teorije zavjere reagovati na ovu vijest?
@Sezam ne znam kako se vise ne istrijebe od debilizama
COVJEK OD 60 GODINA NIJE STAR COVJEK!!!!!!!DR.Pašagic epidemiolog,strucnjak,sjajan covjek.RIP.Strasno,strasno!!!
izliječite nekoga bagro neskolovana
Komentari na mrezama za ovakve vijesti su prava slika i prilika zatucanog balkanskog mozga. Najvise komentara ima kako to sada ljudi samo od korone umiru. Valjda je tesko shvatiti da ima onih koji umiru i od drugih uzroka, ali ti oni nisu medijski popraceni. Narocito tesko je shvatiti uzrok smrti hronicnog bolesnika koji je imao koronu. Njihovom logikom smrtno bolesna osoba koju pregazi automobil nije stradala u saobracajnoj nesreci nego je preminula radi svoje neizljecive bolesti.
Umro je čovjek, po zanimanju ljekar.
15 dana na liječenju, a na respirator ga priključuju tek kad je kritično stanje??! Pa ovo je već i laiku jasno da tu nešto ozbiljno ne štima, ovo je već ne znam koji put da se isto događa. Imaju li doktori ikakvu odgovornost? Jesu li spasili ijednog težeg slučaja? Ijednog jedinog?
Važno je da su klix stručnjaci izdvojili Ilidžu, Vogošću pa i Hadžiće, pošto ne znaju koje opštine spadaju u Kanton Sarajevo. Jeste u Tuzlu zvali da ih pitate hoćete li im odvojiti Brčansku maltu?
Ljekari u kcus ne zele tretirati pacijente. Ne daj boze da imate koronu i infarkt, mozdani itd. Vojnik za 800 ide u rob, sarajevski ljekar za 3000 nece pomoc.
Napisite tacno koliko krjjete oboljeli jer ocito krijete ko je klater nultni koji je covjeka zarazijo ???? zao mi je sto je ovo sad politicka igra za sutnju su neki dobili vece place a neki zavrse lose kao ovaj doktor Neka mu je laka zemlja sucut porodici
Rekoh vam, za sad izlazna statistika 40% smrtnost Lp
Hlorokin + azitromicin je sigurno lijek protiv korone. Francuski naucnik Didier Raoult je na pocetku same epidemije cov-19 najavio da taj lijek lijeci koronaviruse. Problem za farmaceutski lobi je sto taj lijek kosta 10 centima, za razliku od vakcina koju ce vjerovatno htjeti da nam podvale na svjetskom nivou... Lijek treba dati pacijentu u prva 2-3 dana, prije nego virus ozbiljno osteti pluca.
@Tvrtkov Uvjeriti se da pacijent nema ozbiljnijih srcanih problema. Otuda potreba ranog testiranja i otkrivanja virusa. Za ostale informacije naci nekoga ko prica francuski i kontaktirati ovu kliniku i profesora licno za detaljne... Pa eto... https://www.mediterranee-infection.com/contact/
de pojasni kako to azitromicin djeluje kod virusne infekcije
Zato je Fahro dao ostavku da se odmakne od korone jer je skonto da je bolje uzimat manje a duže na migrantima nego deblje a kraće na koroni
Nisam zurnalista ali moze li se formulacija "16 mrtvih" zamijeniti dostojnijom "16 preminulih ".Govorimo ipak o ljudskim zivotima koji su ugaseni tokom zaraze ,a ne u zemljotresu...samo kazem.