Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o la la!
kod nas se sve proslavlja, samo neka se jede i pije....
E pa ne mogu ovi Bosanci bez cigare, to nije normalno!
Kakav okršaj je Specijalni bataljon Sarajevsko-Romanijskog Korpusa VRS imao sa Francuzima na Vrbanja mostu.... Na samom početku akcije poderali Turke, ovi napustili linije i zbrisali dublje u grad. Legija stranaca sačuvala Vrbanja most. Rokalo se prsa u prsa cijeli dan i noć bez prestanka.
Naša artiljerija ćutala jer su naši momci i ovi nacisti bili na manje od 20 metara rastojanja. Suma sumarum, preko 40 mrtvih na obe strane i nekoliko avio napada na položaje SRK oko Sarajeva. Skenjamo im tad i 2 Miraža...
Sarajlijice blage veze nemaju šta se dešavalo u i oko grada i dalje misle da je žgoljava balinčad u patikama opremljena praćkama spasila Sarajevo...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad ja ovo nebi slavijo ni obiljezavao , y#bo ih general Morion iz ratne 1995g
Zašto?
Nek se Bosnjaci sjete Mitteranda kako je govorio da u Bosni narod normalno zivi, da rata nema
Ali, vi ste masovno ubijali Francuze kao pripadnici Austrougarske vojske. I to u Francuskoj
ovako to radi kulturna evropa. proslavit ce praznik unutar svog dvorista i zovnuti goste bez uznemiravanja javnosti. a podivljali turcini zauzeli cijelu kasabu ko da je njihova i samo nesto masu zastavama uz sveobuhvatnu podrsku lokalnih poturica i bula koje sim daju pichke za pare.
Sa ovim niko nema problem a kada turska ambasada obiljezava tu je 70 komentara
Ne zna naš narod za riječ revolucija, oni misle da su se ovi okupili radi sutrašnje utakmice ...
Jbg....a sutra im je dan žalosti....
@fudocar Bolesnik...bolje ti je da dobro naučiš tekst.... https://www.youtube.com/watch?v=FgMi9xsY-Ew