Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako se u Sarajevu i Zenici boriti i pricati o Bosni.Tu je najlakse. Svi ovi kojima su puna usta Bosne su se dobro okoristili o nju, njen jalovi drzavni aparat.Ne daj Boze nekog belaja, zamisli samo da te neko mora odbraniti.Zbog tvojih seljaka,postenih radnika, vrijednih ljudi, sinova i kceri koji ne mogu bez tvojih rijeka,planina,gradjevina, pa bogami i kafana nek si mi uvijek postojana i nezavisna.
ocistili Sarajevo od Srba i prave islamisticki grad od njega. Onda se cude sto niko sa njima nece
@jadnibosnjopoturica Jedi govna ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Za ovakvu nezavisnost, oni građani iz 1992 sigurno ne bi glasali !!! Bolje bi bilo da slavimo rekorde: - visokog predstavnika - 22 godine je tu - 500.000 nezaposlenih - u samom smo vrhu najkorumpiranijih država svijeta - propasti državnih kompanija - jad i bjedu penzionera.....
Srecan rodjendan moja drzavo
Mudze, promasili ste datum. Dan vase vic drzave je 1. april.
Naravno, Izetbegovići i njihovi šegrti se bori izdajama i pljačkom svakog pedlja ove zemlje.
Srećno svima u opštini Centar! Pozdrav od komšije iz Republike Srpske!
Pozdrav normalnom čovjeku iz RS.
Spomenu li iko od političara i dužnosnika i uopšte javnih ličnosti FBiH ubijanje starog svata (koji je bio civil i nedužna ličnost) na današnji dan od strane paravojne formacije koja je imala jasan zadatak da na području Sarajeva napravi incidente i zapali "Bure baruta"? Niko!!! Da braćo, pričamo o tome, i o nastojanjima za zajednički suživot.
TAJNI VIBER VIDEO CHAT http://www.vasinfoportal.com/2017/01/novi-viber-video-chat.html
Mislite na 23% zemlje...
Jel' prisluzio svijecu i Nikoli Gardovicu?
Oni generali na slici broj 11. Pa zar nisu u stanju da im nabave vojnicke jakne nego ovo jadno. Pa ko da su dosli iz duvackog orkestra.
A u Grozdjazdu Govnazdu jel obiljezen?
opet ublehas dzaferovic
Amin
Nek ti se mrtvi otac bori....meni je pun kuvac borbe da bi ti i Sebija begovali!
Tako je! Za svaki pedalj! S Bakirom na celu! Do prvog sefa.....
Sem svega rečenog o 1. Martu, treba znati da je ovaj dan, zapravo, najgori dan u karijeri svih onih koji su krenuli u projekat velike Srbije. Prvi Miloševićev veliki poraz!
I stranci se izborili za slobodan pristup centralnoj banci i najvisoj sudskoj instanci.Prodao si drzavu za saku dolara,a narod je postao bitch