Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo upozoravaju,a nista niko ne poduzima da se ovo spriječi. i budala zna da je mogućnost velika,odnosno da Ce sigurno poplaviti.
Deset dana se prica o mogucnostima poplava i ovi danas izdaju saopcenja i upozorenja da se podzmu aktivnosti. Ma ja, ko ce za vikend raditi.
Sve je ok.:)
U Sarajevu ne postoji opasnost... onda je sve u redu... ko da je bitna Bosna...
Nema problema al samo nas poplava moze odnijet, nista strasno 🤦🏻‍♂️
Ma bitno je da nema problema samo.
ovo upozorenje su trebali izdati prije sedam dana, kada se pogledom na meteorološke karte dalo naslutiti ovo što danas imamo, ali kod nas, kao i uvijek, sve aljkavo ide
Ili nema vode nikako ili je ima previše.
Šta bi bilo da stvarno padne jaka kiša danima, kad se od ove dvodnevne kišice očekuje izljevanje rijeka???
Ko i svake godine
Hoće li CZ išta raditi ili je sve u napominjanju ?
Upozorenje a sto nije preventiva prije svih nedaca koje zadese ljude...