Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA KOSEVU SE PLANIRA PRAVITI NOVA TIBRA, 200 STANOVA,BEZ PARKING PROSTORA, NA KLIZISTU, PRISTUPNU CESTU CE 'POKLONITI OPSTINA CENTAR I KANTON SARAJEVO, ZGRADE CE BITI PRIKLJUCENE NA VODOVODNU CIJEV KOJA JE POSTAVLJENA 80'-TE GODINE I KOJA NAPAJA BREKU, KCUS, VISNJIK, (VODE CEMO IMATI MOZDA, 2 SATA DNEVNO), SVE JE TO ODOBRENO BEZ JAVNE RASPRAVE U OKRILJU COVIDA I ZABRANE OKUPLJANJA.NAMJERAVAJU POSJECI PREKO 100 STABALA STARIJIH OD 50 GODINA...
uhvatis lika sa fals diplomom kako je prodaje i? nistaaaa ..tako i ovo...nista...hvala za informaciju koju znamo skoro 3 decenije..
Kakva borba protiv korupcije kad taj ured vodi DIFovac. Nista protiv te profesije ali neka je mjestima za koju imaju znanje.
Apsolutno nepotrebna institucija. Ima tužilaštvo pa nek goni... obavezno zakon o porijeklu imovine donijeti.
@Orbanov sin Mate:Kad seres na usta onda ih makar malo plakni poslije. Moje dedo u ono tamo vijeme bio 1964 hadzija. Eto nije bas svaki dan mogao u dzamiju jer ga noge nisu bas sluzile. Nek ste vi dovukli one kratkih pantala i polupismene hodze da vas uce kulturi. i zivotu.
Sta ima pricat Erdoan i kakva njihova borba protiv nepotizma...nista nisu uradili u kantonalnim preduzecima....NISTA !!! USTVARI JESU ZAPOSLILI SU ISTE SINOVE SEFOVA DA RADE KOJE SU PRIJE SPOMINJALI.
Naslov kaže 'zabilježeno'. pa gdje je to što je zabilježeno? Imali to svoju adresu, ime, prezime, iznos... Koji su to ljudi koji su dali, a koji su oni koji su primili? Kad će ići u zatvor i jedni i drugi? ... ili će ostati samo 'zabilježeni'?
A tek kakva je korupcija oko Hifa Oil koja uključuje i opštinske i kantonalne vlasti...
Zaposlenici imaju firme, projekti se rade u zatvorenom krugu. Tehnički pregledi se biraju, zna se elita kojoj idu veliki iznosi, sića 50-100 KM ostalim smrtnicima, iako ima odluka na nivou kantona da se ide po abecednom redu, sve i jedna općina.
Puna podrska u ovoj borbi!
Samo se svi vi zezajte sa tom korupcijom.. Omladini je vise pun k***c svega tako da ima uvijek opcija da se izadze vani i u inostranstvu zaradi pa vi i dalje nastavite sa vasim poganim poslovima..
Sve SDA u urbanizmu!
Pare drage svakome
Asim je to sve zavrsio oko zaposljavanja, a vjerovatno i urbanizma. A opstinari su nagrabili para bruku za ovaj urbicid koji gledamo.
ILIJAŠ BROJ JEDAN, ARAPSKA NASELJA.....
Kupiš diplomu da odlaziš negdje gdje je bolji život
i na Breki je trebao biti park za djecu pa je Duljevic napravio zgradurinu prije 7 godina,koja se ne uklapa ni u sta zivo, toliko je dobra zgrada da jos ima ne prodatih stanova iako je cijena ispod 2000KM/m2.....toliko o urbanizmu u Sarajevu. Interes pojedinca je daleko ispred gradjana koji zive i koji ce zivjeti u ovom zagusenom zgradama i saobracajem gradu, gradu bez redovnog sandbjevalja vodom, strujom, plinom, bez parkinga..a sve zbog interesa gradjevinske mafije i kantonalnih ministarstava