Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim osnovne skole. Ko je imao mobitel bio glavni hehe predsjednik razreda odmah. Nastavnik te uhvati da si pogledao u mob odmah ga oduzima i roditelji dolaze po mob. Danas djeca u vrtic mob nose...
Ja do srednje skole skoro pa nisam znao sta je mobitel, uzmem nokiu 3310 od starog kad ne gleda da igram snakea, a djeca danas pice fortnajt dok ucitaljica predaje i onda cemo se cuditi zasto su PISA tetovi uzani.
Jel to važi za učitelje i nastavnike prvo oni da odlože u sandučiće svoje onda učenici cvoje
Ma zabranit donosenje telefona na nastavu i kraj price
Korupciju, drogu zabranite jadovi nesposobni, donesite zakon da svaki ucenik mora imat obrok u skoli koliko je samo djece nemju sendvic da jedu na odmoru a vi nekakve jeftine poene skupljate fol mobiteli problem... Vi ste problem.
mamu vam natakarim.. vidjet cu vas kad svoju djecu pocnete slati u skolu, hoce li onda biti ova prica
ali dobro vasa djeca idu u blindiranim limuzinama, sbb stoka
@FlavorPlus1 Nisi ni ti imao mobitel u školi pa eto e među nama živ i zdrav.
ne mozete hladno oruzje kamoli mobitele
Kalav glup zakon majoo moja... Samo da se mlati prazna slama...
@obuzdanL Slama je vec prazna tako da ti je ovo "prazna" ispred viska, nepotrebno i ruzni. Prvi razred osnovne, strucnjak.
dohakat će vam učenici, ima da nose smart watch-ove........... :(