Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar se grohotom smije
Jel' članak o vremenu uvijek neka koka. Kad će ona u bijeloj haljinici u natikačama što preskače barice da znam da će kiša?
Vi'ćemo danas. Vrućine tek počele.
a nema se para da se ode na more zahvaljujuci nasoj drzavi politici i privatnim robovlasnicima
auuuuu 0,1
Imali su boljih fotografija oko meteo alarma. Danas nisu bas birali
nisam promjenio gace ima hefta dana
E ovaj lijevo od ove koke na fotografiji je G.M. (Greatest Maniac), manijak koji fotografiše žene u svrhu vremenske prognoze. Sad je počeo da kopira i Hičkoka pa se pojavljuje u svojim djelima!🤣
Kolika temperatura je bila 1263., ili neke druge? Bitno je da se traga za rekordima. Ako ne moze rekord u posljednjih 130 godina, daj makar u 20. -Nesnosljive vrucine i opasni vremenski uslovi-. Nesnosljivost i opasnost oslikava fotografija koja je otvara clanak!
...joj kvrgavih nogu,sto me navukoste da kliknem.
Šta se čudite? Bilo je isto ovako i u ljeto 2012.
Sda smrdi baš kao što po ovoj žegi smrdi smeće iz kontenera.
a sda voz smrada,za sobom vozi dva vagona....vagon pun đubretaa sbb i vagon pun đubreta df.....sve smrdi od vlakovođe i dva vagona.A sejdo komšić na đubretu sjedi i pijeva sa čašom rakije u ruci;nema ništa od peljeskog mosta,sve je iluzija,sve je samo san.
Ti si smrad sam od sebe zato sto nemas kulture , uzivas da ponizavas druge , takvi su uglavnom jadovi I bolesnici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uhh