Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divno nas dragi hićo ubijao jevreje pa ga volimo
Da je ovo nacrtano u Širokom Brijegu bilo bi da su to uradili ustashe...ovako su to samo balavi huligani
...mladi muslimani je fasisticka ogranizacija koja je djelovala u sastavu ndh a bila je obavezna da popunjava jedinice ss handzar divizije....bilo je krajnje vreme da bosnajci obnove svoju jedinu politicku organizaciju koju su ikad imali...inace u to vreme srbi su imali organizaciju mlada bosna....bosnajci mlade muslimane a hrvati ustasku mladez....da li vam imena tih organizacija ista govore?...ukratko...srbi su jedini u istoriji branili bosnu...vise nema nikog da je brani...
citav clanak za glupost nekog balavca!!!!????
Prefarbajte ga!
ovo nije kukasti krst vec cirilicna slova tvrdo ch i meko ch.
ogorceni ali niko nije izbrisao
građani ogorčeni zbog vandalizma....ne zbog kukastog križa.
Smrt fašizmu!
Imas par srba i hrvata u gradu I eto sta se desava
fasisti
Neće se desiti brzo ali jednom kad se donese zakon o zabrani fašističkih obilježja, i kad se kad nas stvarno budu poštovali zakoni, ovakvih poblema neće biti. Tužno je što jedna polupismena budal, koja ne zna ni zašto je ovo uradila, dobije pažnju nas normalnih.
Gradjani ogorceni zbog vandalizma a ne nacizma? Je to pocinilac usput shebao i filadendron?
Dok kog ovakve stvari dobijaju medijski prostor, balavurdija će i dalje to raditi... Opereš, okrečiš, ispendrečiš ako nađeš ko je šarao i doviđenja.
šta fali?