Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ih klix ne uslika niko se ne bi ni okrenuo
Eto prođe još jedna Parada Ponosa i šta? Meni plata i dalje manja , COVID-19 je i dalje tu, bio i SFF, Halid pravi reklame i pjeva i dalje, Pecikoza i dalje u skupštini KS, para sve manje kao i obično, Bake, Mićo i Dragan su i dalje tu,..................................., sve je isto samo NJEGA nema.
Ovo da je normalno svi bi bili istog pola. Među njima vjerovatno ima i medicinara koji bi trebali znati koliko je to prljavo i kakve sve zaraze mogu dobiti.
Svaka čast ❤️
Nije ni cudo sto nas jbe korona i ostali virusi pored ovih umobolnika sve od zla nam dodje
Ovi umnobolnici derpe i lezbe mise gade
Klixse ponovo te pitam zasto mi nedas da laykam ili da dam minus Molim odgovor Hvala
Da se normlano pojebu nista im ovo na pameti ne bi bilo.
Ponosna stoka sto ga jedan drugom trpaju pored ovako lijepih žena
LGBTIQSDAFJKLEF... Nista dok cijelu abecedu ne popunite.. Dovoljan dokaz kolika je propagandna bolest ovo sto propagirate.
Pametnice podržavaju. Kad bi svi ovako tražili svoja prava gdje bi nam bio kraj. E i dobro su ovi lgbtq pokazali kako se održava protest u doba korone, a ne ko seljaci, kad su se pametnice zgrozile groza znači
Zato se na snimku vide registracije skode hahah Djabe je klix sakrivao tablice 😂😂
Kaze; moj deda je imao obicaj reci;"nema sexa dok se muda ne sudare!"
fali im još Dodik i Cuna Covic još...dva derpe...
Nemam nista protiv njih sve dok se ne pokazuju javno, nek svak radi sta mu srce zeli medzu 4 zida!!! Ali to promovisanje da je to dobro i lijepo je nakarada ziva....svak ima pravo da radi sta hoce u svom zivotu, zatvori se i bufi sto zelis..,sve javne radnje niti su moralne niti je u redu!
Eto vidite da smo liberalno. Gay, srbin, hrvat, migrant, ma moze sve u Sarajevu. Pitam se sa da li bi ovo moglo u BL i Mostaru. Prag tolerancije level Amsterdam.
Čega se pametan stidi budale se ponose . Jadni su oni bolje da su ostali ono sto su bili u tajnosti. Ovako ih svi znamo i sad ih treba zaobilaziti u širokom luku . Bolesnici.