Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosli po dnevnice za Bajram, stoka bezobrazna!
Kava vlada?? Sastanak,,UZP,,a. 😎
Prvo šta vlada FBiH mora uraditi je nabiti u zicagu lika koji se bez ikakvog razloga i smisla ovdje smuca skoro 10 godina za 25.000 € mjesečno,što samo dokazuje kako je OHR-ov prioritet betoniranje HDZ-a u vlasti. Ostale,jelde Valentine, ko yyebe!
@Regulator1 ne radi se tu samo o ludjackoj kosulji, stavili su oni nama jos nesto pa smo evo vecina postali buljoki sve dok nam oci ne poispadaju
@Regulator1 Ja ti garantujem , da njega nabijemo nogom i OHR čitav i nabijemo nogom nacionalne stranke , ma sve stranke koje participiraju u vlasti od 91 do danas i dovedemo nove , mlade i pametne ljude , neopterećene i potkovane znanjem i dobrom voljom , mi bi se dogovorili za 2 dana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danas sjednica, a jos uvijek nije utvrdjen dnevni red! Znaci pricat ce se kome sta na um padne, produktivnost i efikasnost jednaka nuli!