Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudno, na citavoj Planeti se Romobil postavlja u Proljece kod nas pred Jesen i Zimu?🙉🙉
@Nero77 moras nekad poceti!
@Nero77 izbori nisu na projeće
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo sa biciklima i romobilima postaje sve gore i gore. Ja vozim biciklo i često idem kontra smjerom biciklističkom stazom, ali maksimalno uz desnu ivicu staze. Međutim kada idem ispravim smjerom a ovi ostali u pogresnom to se niko ne sklanja u desnu stranu, kao da ja idem kontra a ne oni. Tacno mi dodje da se namjerno zabijem u kekog.
@doni2018 STa rece i ostade ziv "cesto idem kontra smjerom". Znaci ima puno takvih kao ti, i ne mogu onda svi ici skroz udesno.
Zar ima toliko engleza u Sarajevu?
Samo skupo sve ono je exstra
Ja sam se jutros provozao Dobrinja - Otoka i nazad 9,60 KM. Skoro je tu negdje s taksijem. Mislim lijepo je vozat nema govora al su u Parizu i Becu i Sarajevu jako slicne cijene, a standard je neuporediv. Zelim timu srecu i uspjeh nadam se da im je racunica dobra i da ce fino raditi al generalno nije za svaciji dzep.
a romobili na struju NE POSTOJE u Zakonu o bezbjednosti saobraćaja BiH, baš zanimljivo
Tacno mi se povraca kad ih vidim na ovim romobilima.
nema mi logike nema zvanicnog zakona o romobilima a otvaraju privatnu firmu za iznajmljivanje ,ja imam neku baraku od romobila ali ako nastave stavljati one kocke kao kod alipašine dzamije nece mi ni trebati ,one kocke nisu ni za hodanje a kamoli da se voziti po njima
Mogu li i debeli?
Haha ja glupih komentara Boze dragi. Romobili ce se iznajmljivati i placati preko aplikacije od privatne firme na svoje ime. Neko ce dobro zaradjivati na tome, kakvi romobili u miljacki, kakva predizborna, i kakve veze tramvaj do hrasnice ima sa ovim?! Mi smo bas mentalno retardiran narod
Green city - a zimi se loze gume i najlon kese 🤣🤣
Stavite ogranicenje idu 50 na h onom stazom jos sad kad se nakrcaju... na pjesackom svako malo udaren hahah ne bitno bio to biciklista svi trebaju skrenuti paznju
I kuda po Bosni ja smijem voziti ovo čudo?
Vidjelo Sarajevo da se u bgd romobili voze auto_putem 80km/h pa daj i meni malo toga
Nije mi poznato da je ovo vozilo zakonom regulisano kao "učesnik u saobraćaju", nedavno je romobilom lik naletio na pješaka...Sve lafo pratimo trendove u svj. metropolama, a živimo u prknu od grada, pola ulica zakrpljeno, pa jedva se pješaci i vozila provlače ulicama, stalno je neka špica...Sve fensi i u modi "strategija smart cityja", a ne znamo jesmo li došli ili smo pošli!??
I grad nije od Marin dvora do Baščaršije. Stavite i u Novi Grad, Novo Sarajevo... Ilidža
Upravo to. Ako je cilj smanjiti zagadjenost stavite ovo na periferna naselja. Vecina auta u Sarajevo dolazi iz vanjskih dijelova grada.
Smart i green city Sarajevo? Hmmmm
Ako bude voznja skuplja od 1 km bice preskupo jer autom onda dodje isto. Do posla i nazad 2 km