Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu će pravo na subvencioniranje grijanja imati i kvadriplegičari sa SDA članskom kartom.
To je ubjedljivo jedan od najtežih oblika invalidnosti ( kada pacijent nije u mogućnosti da koristi ni ruke ni noge. Zbog toga i početni dio opisa stanja (kvadri ili tetra) ima značenje u prevodu -četiri (dvije ruke plus dvije noge) u plegiji. Malo je u svijetu država ili sustava koji pokazuju brigu za ovakvim osobama.
Pa jbt zima na izmaku a vi se počeli brinuti o subvencijama :) Hajd mašala....izborna je godina :P
@PayPaI Džasmine :) ne brinem se ja za sebe, no za tebe....jutros sam te izbacila u kanalizaciju, nije valjda da nisam dobro vodu pustila :) aiiiiii Džasmine.....