Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšija sinoć preselio nakon 3 dana borbe sa koronom. 40 godina imao. Prije toga nedjelju dana nena komšinica 50 godina. Pluća im je raznijela za par dana. Ma korona je izmišljena... Pušite onu stvar svi vi koji tako govorite.
@JoeBiden bas se raznijela ?
@JoeBiden gdje preselio?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Klasično, bio vikend... Na ovaj broj dodajte 100 najmanje.
To je manje od 200 👏👏
Konacno smanjenje nakon velikog broja zarazenih sto je rezultat pridrzavanja mjera.Ne treba lockdown samo rad, red i disciplina.
Ponedeljaaak
pad jer je nedjelja
Većina poslodavaca je iskoristila koronu da smanji broj zaposlenih, da one što su ostali natovari dodatno, da umanji plate, da uvede prekovremeni rad itd...
Ljudi kad budem imao simptome javit ću vam :D A svaki pacijent koji se razboli od obične grupe, kad gore ode u bolnicu on se još više razboli i čovjek umre. Desilo vam se sigurno više puta ode te doktoru nadji vam sve i svašta.. SVI SMO MI BOLESNI SAMO NISMO PREGLEDANI. LoooL
U Sarajevu je stanje jos i jako dobro kad se uporedi sa drugim gradovima iz blizeg inostranstva i iz dalekog inostranstva.
Ne treba se zezati,al idu mi na živce i ovi paničari što bi sve pod ključ opet...Život mora ići,hljeb se mora zaraditi,račune niko ne halali...Pa nije naučna fantastika...stavi masku,izbjegavaj gužvu,higijena ruku..Eto..
i obavezno vikendom u Bosnu i Igman "na muziku"... srednjoskolce kaznjavati ako ne idu u nargilhane... svadbi sto vise, nek' se mladi vjencavaju... a predizborne skupove organizovati u svakoj mjesnoj zajednici
Kako narod ne shvati da je ovo laž??? Do kraja godine 100.000 slucajeva,i forsirani ce svi biti da se kupi injekcija koja ce da kosta cca 200-400 km..eto njima para
@gamerz cekamo ove sa Podhrastova da nam objasne da je sve ovo laz
Nije to pad to je ponedeljak vidimo se mi sutra kad bude 250-300
Nova normalnost, socijalna distanca nemojte dase opustamo
Sanmo treba vikati korona i kako se vjeruje u koronu i zgrciti se paniciti misliti joj sta cemo sad i ondar ce proci
Bunite odgovorni
@Oktobarska075 Molimo one koji sebe smatraju postenima, a dolaze iz redova SDA mafije, da ne nasjedaju i ne izlaze na ulicu u znak podrske ELENI!Nemojte ljudi, jer rulju je tesko zaustaviti!Ovako imamo sansu da ne bude krvoprolica!ELENA uskoro ide u corku sa Novalicem.
Juče pišem kako je moguće da je uvijek 60% zaraženih od ranije u izolaciji i pripada porodičnim klasterima. Ali uvijek oko 60%! Danas to ne pišu, čim raja počne kontat medijske idiotarije oni mijenjaju ploču. A i sami izračunajte i danas koliki je procenat novozarazenih a da su od ranije u izolaciji.