Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Čovjek pod medijskom blokadom - ali se bori kao LAV! Samo naprijed prof. Hadžikadiću, isušite močvaru! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
Kao sjetili se glavonje iz SDA nakon 25 godina nasih branitelja !!?? Treba glasova na izborima, zagustilo ?!
E vala bez ovih ploca i obiljezavanja tacno ne znam sta bi vlasti radile.. samo dizu nekakve beskorisne spomenike, nekava obiljezavanja svaki dan.. pa to samo sluzi produbljavanju podjela i nacionalizmu i naravno reklami pojedinaca... za obicnog covjek to je samo komad betona na kojem pisu neka imena, nikakve koristi nemamo kao drustvo od toga..
Klix.ba, pripadnici Armije RBiH nisu branitelji, već BRANIOCI........uporno nam poturate hrvatski jezik kojim mi nikad nismo govorili, ne govorimo niti ćemo........Da nije bilo Armije RBiH danas ne bi bilo BiH...SMRT nakaradnim i zločinačkim izdrkotinama Rs i hzhbUzp i svim srbima i hrvatima, bez obzira na spol i dob, koji misle da te izdrkotine trebaju da postoje
@JoeBlack2nd Znaju oni to dobro i razumjeli su mi komentar.......Armija RBiH je pucala na hvo branitelje (agresore) i opet će ako zatreba
Hoćel biti spomenik i onom borcu što ga je policija ubila neki dan ?
@1dis ma jok ,ne treba meni ništa od usranaca.Imam što mi je potrebno.
@1dis Sve je ovo pod navodima rođak.Ove po institucijama pola treba rastjerati.Platio sam poreza za 18 godina ovoj yebenoj državi more se fabrika otvoriti.Ovo ne vodi nikuda.
Lijepo je odati pocast zasluznima, ali do kad cemo posadjivati ove malene spomenike na svakom cosku grada/drzave? Napravite jedno centralno obiljezje svim poginulim u BIH, svim borcima ili kome vec, raspisite medjunarodni tender za poznatog svjetskog arhitektu, i napravite od toga i landmark grada i usput zaradite neke pare. Kako smo nesposoban narod sunce ti poljubim.
@RonChekalski Bukvalno.... ali dobro, nije narod nista bolje ni zasluzio, kad smo nepismena zatucana stoka.
istovremeno se borci ubijaju a i dizu im se spomenici...u ratu se znalo ko je bio pravi borac...sada stranke odlucuju ko je podoban borac...pravi borac sigurno se nece nikome uvlaciti u shupak...tako da nije pripadnik niti jedne stranke...