Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mašallah puni safovi. Neka Allah Uzvišeni nagradi sve vijernike
Koliko smo gadan narod potvrđuje činjenica da se i na ovakvom postu opet nađu bolesni komentari, bravo za nas. Ramazan Šerif Mubarek Olsun dobri ljudi :)
Ovo su komentari na bolesnu religijsku praksu o kojoj svjedoce ove slike u clanku.
Sad nam valja mjesec dana citat dje je koja teravija bila, dje se sta kuha...:visi:
MasAllah, lijepi naši momci i djevojke :))
... i zasto je ovo udarna vijest ..koga ovo interesuje
U USA i EU jedna crkva dođe na 800 stanovnika. U Sarajevo opet jedna džamija na 8000 i više stanovnika, a opet neki trube da imamo previše džamija.
@individuator Autor teksta je Greg Stier za The Christian Post Link slijedi https://www-christianpost-com.cdn.ampproject.org/v/www.christianpost.com/amp/church-planting-growth-pastors-evangelicals-ministry-america-157730/?amp_js_v=9#
Valjalo bi napraviti bar jednu crkvicu u Mekki pošto ima džamija u Rimu.
Kakav macor na 11 slici u bordo jakni
Mm sto su se lijepo naguzili 😂
Da li je post priznaje bez klanjanja ? tabija odavno nije ono sto je bila, vise i ne idem za ramazan tamo..
Pogledajte sliku 5 lijevo,kako se fino moli☺
Ovakvo masovno takmicenja muskaraca u dizanju zadnjice uzrak dodje kao zamjena za gej parade. Koja primitivna religija i po vanjskoj manisfestaciji i po prakticiranju i po "duhovnom " sadrzaju!!!
@individuator Zato se ljubi krst i kip, pali se badnjak i poljeva se "svetom" vodom radi zaštite od zla i đavola. To je onako baš napredno, za 21. vijeka.
⚜️⚜️⚜️MasAllah⚜️⚜️⚜️ O, Allahu, sacuvaj muslimane sirom svijeta i sastavi nas u Dzenetu, Amin 🇧🇦🇧🇦🕌🕋🇧🇦🇧🇦
Pa sta cekas na ovome svijetu debilu? Sto se ne ides onda sastavljati??
što vam ga bakir ućera. prvo kao nema knjižica za nove pasoše, a sad fol njemačka ambasada prebukirana, iako njemcima fali 1 milion radnika. sad mu jedino na uho možete recitovati ilahije i kaside.
Jala na 11. slici