Istraga o napadu
0
U Sarajevo stigao tim FBI-a
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ef-bi-aj vs. veh-bi-aj
Mulder i Scully. Mevlid je vanzemaljac.
Ovo nam nije trebalo. Sad ispada da Bosanci nista ne znaju, Na kraju ce sav uspijeh nase policije pripisati sebi. Osim toga,.. naucit ce nasu SIPU tehnike utapanja, elektro sokove, premlacivanja itd. Odmah deportacija, kauboje nazad, na divlji zapad.
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111031105#
ja sam tambura i ja sam psihopata, to mozete zakljuciti po mijim silnim komentarima. Poremecen sam ozbiljno, imam shizofreniju a i jedem svinjetinu, posebno volim cvarke i vrat.
ccccccccccc.....nikad lakse nece klepit dnevnice na terenu!
Za Mche Ambasada se pise velikim slovom jer je institucija, a u nasem jeziku se nazivi institucija pisu velikim slovom, a americka se pise malim slovom jer je prisvojni pridjev, nije ime, a svi prisvojni pridjevi koji se zavrsavaju na ski i cki (kao npr. srpski, hrvatski, ruski, njemacki, itd.) pisu malim slovom
@realista ti si toliki hajvan da ni sam ne mozes skontati da to jesi, vjerovatno si odrastao u nekoj zabiti na palama ili sokocu u cisto c etnickoj sredini, pa imas tako uske vidike i poglede na svijet
@ šugovic - izpamki ti se u pionirsku kapicu genocidaš, a maramu ću zadržat da ti mami svežem oči, voli kaže blindfold sex ;)
Bolje traktorist nego terorist!
Isto kao i Sandzaklije, s malom razlikom - Sandzklije su ostale.
Jok Mido, nego (Vaha)biti ili ne biti - pitanje je sad!
zar nije tragicno to da mi danas pjevamo kosovo je susjed srbije? kazem tragicno, jer sjetimo se sile srbadije na gazimestanu prije 25 godina. a danas da bi dosao do gazimestana moras pasos pokazati i moliti shipce da te puste da ga odes vidjeti.
Od kako su Srbi odbacili Bos. muslimane od sebe i od kako im ne daju sebi prici ni kilometrima daloko,on-i jadovi sto sebe kanom nazivaju nekakvim Bosnjacima -su potpuno zakrzljali u svakom pogledu -ne mogu ni naprijed ni nazad,nazad nekako i mogu,ali naprijed nikako. Oni su tragicari raspada EX-YU.
APsi redom..nemereš ofulat u sanđaklabadu
Neverovatno je da stanovnici jedne zemlje(Srbije) koji su pocinili g.e.n.oc.id nad dve druge(Bosna i Hrvatska) ne znaju gde se one nalaze na karti.Ispadas glup.
Umalo ne zaboravih: @RedDevil, poduvaj ga crvenom strumfu!