Komentari (457)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali nisam siguran da ce otici
. . ... . .... . /¯/) ......... . . ./¯ ./ . . . . . . . /. . / . . . . /¯`/\'. .\'/¯¯/ . . . /\'/. /. . /. . /. /¯\\ . . .(... . . . . ..........) . . . \\. . . . . . . . ... ./ . . . .\\................../ Svim B O L E S N I C I M A koji veličaju zločine i zločince !!!
svi na Kosevo Miljacka je majka
Bugarski vazali su pali u Malom Istanbulu!!! Na koljena sultanima!!!
U Sarajevo dolaze sa parolom \"Nož, žica, Srebrenica\".....EMOTIVNA DESABILIZACIJA I MANIPULACIJA....znaci trebamo biti jaci i pametniji od njih ali normalno da ima zakon trebaju uzatvor ici zbog toga....
Daj, ba, djeco, odmorite malo. Sram vas bilo ovih komenatara o sestrama, zenama, kopanju ociju, deranju koze ... kako se uopste razlikujete od divljaka? Koliko vas je Bosnjaka? Ovakve stvari i pomisliti, a kamo li izgovoriti tokom Ramazana? Sramota. Stidite se.
Mrtvi su
@sdp-ovka, smrdis...
daj dosta i vas vise ,a kada muslimani zadirkuju druge vjeroispovjesti onda nista nepisete ,srebrenica jeste od zlocina ostala bez muskog plemena ali koliko vi forsirate ove sto nose parole uvjek ce je nosit dok se novinari islamske vjeroispovjesti neodluce biti malo demokraticniji
a hoce li horde i zeljini zajedno doc?
Bosna ninjas, are U ready for roc\'n\'roll :-)) Да бяхте мирно стояли, не бихте чудо видяли. Простотиите на ташак зло доведоха до тук. Сами сте виновни.
Svaka psovka i svaki bachen kamen je plus za srbijansku propagandu.Oni znaci KOS i DB godinama rade na tome da na svaki nachin ocrne BiH i razbiju nas savez sa prijateljskim zemljama(Bugari prvi priznali BiH). Najbolji rezultat KOS I DB je rat izmedju Bosnjaka i Hrvata 1993. To pokazuje i Mile iz Shumske konstantnim podilazenjem hrvatima jer zna da entitet Shumska nemoze opstati u sluchaju rata jer je okruzen sa svih strana. Zato pamet u glavu i nemojmo biti glupi bosanci. Ako zelitet da napakostite vlasima iz shumske onda dochekajte bugare onako kako to sarajlije samo znaju.
ovo il ne treba pustit u bih, il treba sve pobit pa da vidimo hocel se neko opet sjetit da na ovakav nacin vrijedja..
OVIH JADNIKA IZ KANTONA SARAJEVO
PRENOSI DA JE U KANTONU SARAJEVO LIJEČNIČKU POMOĆ ZATRAŽILO NEKOLIKO STOTINA NAVIJAČA FK SARAJEVO I OSTALIH GRAĐANA SARAJEVA.ISTI SE ŽALE NA SIMPTOME MUČNINE I POVRAĆANJA,PARANOIČAN STRAH I GLAVOBOLJU,A KAO RAZLOG NAVODE STRES KOJI SU DOŽIVJELI KADA SU ČULI NAJAVU DOLASKA BUGARSKIH I SRPSKIH NAVIJAČA NA UTAKMICU 26.7. NA STADION KOŠEVO U SARAJEVU.VEĆINA NAVIJAČA JE PUŠTENA NA KUĆNI OPORAVAK,A NEKOLICINA JE ZADRŽANA NA BOLNIČKOM LIJEČENJU.
Srpska propaganda, zvezdini ultrasi su povezani sa njihovim ultrasima na B sektoru(manjina). Ne nasjedajte na provokacije stanovnika shumske.Ako budemo nekorektni bit ce to u korist nashe shtete. Docekajmo ih kao shto se dochekuju gosti i budimo primjer. Chitajte njihove sajtove. Ljudi nemogu da vjeruju sta su im namjestili.
@Levski kljusino b a l i j s k a providan si ko googletranslate