Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pulicija
Hoće to kad idiot sjedne na bic bez svjetlosne opreme, prsluka i kacige. I onda ti takav jedan mazlum zagorča život.
Kako možete komentarisati nesreću u kojoj je poginuo neko ? Bobanovo selo jeste nastalo naseljavanjem Hrvata iz Bosne sa ciljem izmjene demografske strukture Mostara i okoline u korist Hrvata, što se može smatrati dijelom UZP. Ime je dobilo po nekom od Bobana, vjerovatno Mate Bobana, zločinca iz Gruda.
Sinoc se meni mogla dogoditi slicna situacija. Oko 23:00 u naselju Osijek blizu Ilidze.Isao da odvucem druga kuci i mrak kasno, plus puno krivina, kad izleti dijete iza krivine u mojoj traci, bez svjetla bez ista, mozda da je 20 30 cm dijelilo da naleti na mene, cist frontalni udar bi bio nedaj Boze.. Sreca pa sam sporo vozio i opet mogao reagovati bas mozda za tih 20-30 cm da ga ne udarim..
treći nastradali biciklista u 15 dana! malo je ulica sa prikladnom biciklističkom stazom plus kultura vozača i eto... ali mora se pošteno reći da se kod nas jednostavno kupi bicikl i to je to. možda bi bilo dobro da u osnovnoj i srednjoj školi ponekad organiziraju neku osnovnu obuku iz saobraćaja
9 navečer, mrak, 100% neosvijetljen bicikl. Recept za nesreću.