Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e da ste proteklih 5 godina radili na tome da se smanji opasnost od poplava, mozda bi mi i bilo zao. ovako, zovite stranke za koje ste glasali da vas brane od poplava i svih drugih nedaca.
@detrdjent CIJI SU U MOSTU NASI ILI NJIHOVI
Dabogda im bakir ucio fatihu svima koji su za sda glasali.
Jel iko bagerom pročistio rijecna korita
Novac za zaštitu od poplava nije problem, jer ga nema! Potrošili su ga nenamjenski SDA, SNSD, HDZ i ostali lopovi!
" da se započne izgradnja odbrambenih nasipa na kritičnim dijelovima oko rijeke Sane" Kakvi carevi, kiša se najvaljuje bar 10 dana i oni donesu odluku o izgradnji nasipa kada se poplave već dese.
Ma nek sve poplavi pa nek me poplava izbaci negdje u Njemačkoj
Zna li neko čija je ovo voda na stolu u sali.....unaprijed se zahvaljujem za info.
Hajmo biti realni, svi su krivi... ništa se nije uradilo od 2014. Vjerujem da niko nema Plana odbrane od poplava, nijedna krizna općina...
Bas nam ovo vrijeme nije naklonjeno
Da nas Allah sačuva, ne ponovila se 2014.
Da nas Allah sačuva, ne ponovila se 2014.
Kakva smo govna, nismo bolje ni zaslužili...
PlavookiBombatder nemo j ostaleporediti sa sobom.Vidis je bog poslao ove padavine da operu sva govna u ovoj drzavi pa se pripazi.🤣
"Nema nikakvih alarmantnih, niti nekakvih strašnih prognoza, vidimo već da se o tome priča. Izlaze ljudi i govore da će biti gore nego 2014. Apsolutno nema razloga za te stvari. Nemamo kontinuirano padanje deset dana sa jakim količinama kiše" Fahrudin Solak iz FUPCZ BiH Stručnjak!
@gooUser10133484x338 Treba tog strucnjaka baciti u neku od ovih nabujalih rijeka. Pa nek ispliva kad vec nema opasnosti.