Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi,nema nikakve veze sto mi bosnjaci i turci imamo istu vjeru pa kao furamo njih,NE!!Porediti Tursku i Hrvataku je nezamislivo i koje bio zna kako "malo novca" treba za Tursku,raja misli sto je Hrvatsla blize da ce "bolje" proci,ko ode jednom u Tursku ici ce uvijek,zaboraviti ce zauvjek Dalmaciju i skupe hrvate.
kad je evropa primala rumune i bugare konto sam da je dotakla dno. medjutim prijemom fasisticke hrvatske usrala je i shefa i stanicu.
🏖️🇧🇦
Zato bošnjo nemoj više nikad u rvatsku na more
Mi bi da nam ostavite pare ali da ne izlazite iz sobe :D! Gledaj more s balkona
Hihihihi, ovi u Hrvatskoj su totalno prolupali. Idu izbori, Zadar pokvario planove, pa sad traže neku slamku spasa, a to se svodi maltretiranje komšija. I onda, dva dana pred izbore, otvaraju granice za državljane Hrvatske. Odvratno, ali očekivano treniranje strogoće. Sad im treba poslati organizovano sve migrante, pa neka njih trpaju u samoizolaciju.
Hahahaha logično.
Ilitiga platite puni pansion ali ostanite kod kuće. Ili ako ste uplatili 7,10.... dana doplatite na 15 jer ste obavezni biti u samoizolaciji 14 dana,15ti da umočite guzicu u more makar jedan
Kazes u tranzitu si i odes na zeljenu destinaciju. Za 14 dana kad se svi otvore morace i hrvati. I onda opusteno iz zemlje izidjes.
@troll_happens Da, ali ima drugi problem... kad prijavis tranzit, moras reci i GP gdje izlazis iz HR. Oni ti daju rjesenje i ubace te u sistem. U slucaju da ne izadjes u roku 24h, e onda imas problem. Komentarisite normalno, ne lupetajte.
I samoizolacija se "glupom bosnji" naplacuje. Bas smo mazohisti. Kad ce mo se okrenuti domacim proizvodima i domacoj turistickoj ponudi. Ko bajagi cuvamo rijeke a idemo na more u Hrvatsku i Tursku. Kupujemo sve tudje, cak i vodu uvozimo. Ne postoje bez razloga vicevi o "pametnom" Sulji i Muji!
Hajmo glupi bosancerosi, navalite u HR...
Nije mi jasno,koja bi to budala otisla tamo gdje adz vlada.Ljudi nisu svjesni,kako prave turisticke destinacije izgledaju u poredjenju sa ovim namrgodjenim facama......
A Madjari mogu na more u tranzitu kroz BiH, kaze ministar to se ne racuna! Pa jell lete ili...?Samo buraz zabranu svima pa nek putuju okolo..
Tipični fašistički potez iz hdz - a, tj Hrvatske. Nešto nisam čuo Skakinog jarana Bandića, da usprotivio ovoj odluci. Btw. Sve sami prijatelji BiH. Onda samo tranzit, da se imam gdje popisat'.
Dzaba tupimo zube ne idite u hrvatsku na more tamo su evropski dzutani. I opet se nadje neki papak koji je uplatio aranzman. E pa neka treba ga staviti mjesec dana u izolaciju.
Sredstava koje ste uplatili za vas aranzman, bice prusmjerena za boravku u cumezu u samo izlolaciji naredni 14 dana...
Super, neće niko ni ići.