Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti sretan Vaskrs i da zajedno sa svima u BiH dočekaju puno lijepih godina u blagostanju i sreći.
Molite i tražite oprost za sve što ste počinili u periodu agresije na BiH.
sretan praznik postenim Srbima i Pravoslavcim,a onima koji zele zlo Bosnjacima dabogda im vaskrs bio ko onaj Bajram Bosnjacima 1992,ako ne ovaj onda neki od buducih!
Hristos vaskrse! Sretan Vaskrs svoj nasoj dragoj pravoslavnoj braci i sestrama u Kristu - Srbima, Crnogorcima, Makedoncima i ostalim ljudima dobre volje, ali takodjer neka je sretan i danasnji blagdan Bosanskoga Milosrdja svim katolicima! Zivi i zdravi bili, te u miru i ljubavi zivjeli s nasom dragom subracom Bosnjacima. Veselimo se s drugima i drugacijma i razveselimo jedni druge jer - kako god da okrenes - mi smo bola' NAŠI, zar ne?! Pusa.
* Bosanskoga = >> Bozanskoga Milosrdja ;))))
Najpametniji komentar u istoriji Klixa
90% Crkve prazno, ko kad su islamski teroristi poubijali i protjerali skoro sve sarajevske Srbe
@SelmoBugojno to je tipicna teroristicka propaganda, dakle kad "odu: Srbi iz Sarajeva onda su otisli po zapovijesti Krajisnika, a kad odu Muslimani iz Sarajeva onda su ih protjerali Srbi. I nije poginulo 2000 sarajevskih Srba zbog "opsade sa brda" nego su odvodjeni iz svojih kuca i stanova na "informativne razgovore" sa kojh se nbisu vracali. Niko krupno ko poture ne laze, vi ste izmislili agresiju samo da bi negirali postojanje ostala dva konstitutivna naroda
Jel iko puco u blizini ko sto srbi rade ? Osude incidenta u blizini banjalučke Ferhadije (2018) www.youtube.com/watch?v=-yG7xnJiHlI
Metalurgija 🤟😎
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić optužio da patrijarha srpskog Irineja da „drži do jedinstva srpskih političkih lopova i tajkuna.“ Patrijarh Irinej prethodno je poručio da bez jedinstva nema opstanka srpskog naroda.
Hristos vaskrse dobri ljudi.Pamet u glavu ,a štap u ruke :)
Sramota je na dan Vaskrsa vrijeđati čestitog pripadnika prvoslavnog naroda.
Sretan vaskrs svim dobrim Bosnjacima pravoslavne vjere !