Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ironija, partizani se postrojavaju na trgu četnika Draže ... Moglo bi iak bit istina kad kažu da su četnici na jednoj strani šubare umali kokardu a na drugoj petokraku ... Izvrtali šubaru po potrebi ...!!!
halal ti pasat !
Ekrem Jevrić prerušen u partizana !
Isti ste vi ko ovi stari samo sto ste jos mladi,zalutali i izgubljeni u sopstvenim lazima,nadama i aroganciji,kad ostarite pitat cu vas na besici jel vam bitan tito i draza,koja stoka nemos vjerovat
NDH
Balijanderi i partizani, koja sprdnja sunce ti yebem...Pa skoro sve do jednog je bio u ustasama. Pa kada su videli da su dobili po njonji eto ih u partizanima. Sam Tito je govorio da je 42 godine omer srba u partizanima bio preko 95% . 43 godine cinili oko 80%. Zato balijanderi tisina, nikada niste bili na pravoj strani. http://i.imgur.com/Ci8cDjn.jpg Ovako ste u Sarajevu gotivili ustase... http://i46.tinypic.com/14dfr7n.jpg
Nikada Bošnjaci nisu bili na strani četnika, a dokaz da su u pravu je ovo vrijeme rehabilitacije Draže i četništva, a nipodaštavanje Tita i partizana. A istorija je kalendar zločina.
http://i45.tinypic.com/24dhc36.jpg http://i46.tinypic.com/2i9tbwz.jpg http://i45.tinypic.com/m9964z.jpg http://i48.tinyp ic.com/2iapjdg.jpg http://i48.tinypic.com/347xpmq.jpg http://i47.tinypic.com/avh6h5.jpg http://i47.tinypic.com/972skj.jpg http://i45.tinypic.com/2zgddw5.jpg http://i45.tinypic.com/20qymmd.jpg http://i49.tinypic.com/1jtah5.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
druze tito tebe srbi lazu oni vole dzenerala drazu.ova baliska furda neka laze samu sebe,da nije bilo ustasa moje pleme bi bilo unisteno kao sto su unistena brojna plemena oko srebrenice u julu 1995g.sto se mene tice partizani i cetnici su ista vojska.
ilum,poslije svih ovih besjeda ti si jedini rekao pravu istinu,da nije bilo ustaša,ali ne ovih tudjmanovih,koji su bili saveznici sa Karadžićem,nego onih iz II rata,ne bi na balkanu bilo muslimanskog uha;pročitati :ADIL Zulfikarpašić:"Put u Foču "!
@srzentije naravno iz drugog svjetskog rata,tudjman je titov general komunista i sovinista,malo skrenuo sa kursa.od njega se nista nije ocekivalo nego da uspostavi saradnju sa starim saveznicima poput karadzica i milosevica.
Čestitam partizančine! Utrli ste put svom ovom zlu koji nas zadesi 90-tih. Da nije bilo vas, ne bi bilo na nakaradne tvorevine Jugoslavije koja je smikslala tolike razne narodnosti i vjere u jednu državu. Kako je to završilo, vidjeli smo i vidimo mi koji smo preživjeli!
...bože sačuvaj ovog hajvana, početno slovo R, šta izvali!!
@kupo .....https://www.youtube.com/watch?v=df-oNP3TI1s
Sta nam je ostavio TITIN sistem ,poslije njega cetnike koji su uradili ono sto su uradili 90-tih, kako je tito proizveo sve Generale srbocetnike koji su cjelu JNA drzali u svojim rukama , pa tim istim i nasim oruzjem cetnik pocinio Progone i GENOCID nad muslimanima, sad ce reci branili se od fasizma 45 g,u drugog svjeskom ratu , pa hitlerova soldateska nije muslimanima ucinila onakva zvjerstva i progone i Genocid ...ko sto je srbocetnicka kama uradila..90-etih...!
Pa zar ima još ovih iz 43 ce? 2 rata ljudi prezivjieli i napad nato-a. Ko nindze kornjace ni prsan im ništa ne moze
Partizani se u BiH dakle pojavili 1942 a bitka na Sutjeci počela 15 maja 1943, dakle 16 mjeseci ! NAkon kapitualicije Italije krajem ljeta više nekih borbi nije ni bilo ! PA ovo je smiješno šta smo preživjeli u biH 1992.1995.
Komunisti su prikriveni četnici,ista ideologija,ista mržnja prema islamu i ista paščadurija !
Ovi su pobijedili matematiku,kako može neko biti živ od njh,ako je rat bio 1941,a ako ima stariji je od broja 1.