Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takoo je idemo, jos se strpit sljedeći 16 sedmica onda 17 i 18 su ključne
@NordWestern30 Svi na pričest iz jedne kašike,bratski.
@NordWestern30 Kako ih Dodik(koji ide u jako zarazenu Srbiju bez maske i ne ide u karantin poslije) i SPC lizanjem jedne kasike u dova pandemije( deset vjekova suiza ostalog svijeta) uce,nece oni daleko stici.Onda kukaju»Federacijo pomozi».Koliko nas samo vuku nazad....
Nemate vi blage veze koliko je zarazeno. Virus je po dekretu dosao i dekretom ce otici. Ostace razorena privreda i ljudske sudbine.
U Maju virus nestaje ko prdez na vjetru
Evo ga ovaj sto bi projteravao drzavljane Federacije. Miletov djikan
Sto je najzabavnije, ove ovce u RS jos uvijek pale da imaju stvari pod kontrolom i one im vjeruju.
Samo pratite narednih 14 dana nakon Vaskrsa i pratite RS listu, biće bliže Srbiji nego Federaciji...
Dosadni ste
Bice ih jos zbog peicesti. Koji idiotski narod...Ispade njihova vjera najsvetija ne odricu se niceg i ako placaju cijenu za to. .
Bijeljina od juce nema registrovanih pozitivnih na korona virus, od 11 zarazenih, 9 oporavljenih i 2 umrla, jedan je bio dijalizni pacijent, a drugi je operisao srce u Tuzli.
Da pored onolikh agresija i dirigovanih migrantskih programa počevši od isto režiranog 11 septembra sto je sve u pravcu provodzenja novog svjetskog poretka onda ni pojava ove epidemije u predizborno vrijeme američki predsjednicki izbora kao nemogucu stvar da nije dio istog scenarija
U FBiH 720 zaraženih, ovaj kaže u RS-u 250, kako je onda ukupna cifra 1239? Ko laže?
@mema Neki su se oporavili, a neki umrli.
RS nam kvari statistiku. Šta se dešava tamo?
Ako su ovi njihovi testovi ispravni ja odoh da skočim sa pelješkog mosta. Ako su kinezi uspjeli uvaliti špancima ne ispravne testove ovi naši nisu dobili garan ispravne. Da nije bilo na televiziji ovi ne bi ni znali kako ovi testovi i izgledaju
Boli me vise k... gdje se ko,gdje i koliko zarazio na cijelom svijetu
Zasto se ne testiraju ljudi koji su se oporavili.. Zasto stedite testove i ne zelite da se znaju prave brojke.. Za mjesec dana cete nam naplacivati testove po 150KM..
Ne postoji nikakvo pravilo kod virusa. U rs se bilo stanje malo smirilo, sad opet 26. Malo me nervira sto u fbih ovako ne organizuju presicu u objave u prethodna 24 sata stanje a ne svaki kanton za sebe.
26 od testiranih 587 nije puno, znajući da se testiranja obavljaju ciljano na kontakte ranije oboljelih. broj novozaraženih i oporavljenih je već sad približan, kako koji dan.
drina brate, ne mora se federacija brinuti dok su pored republika srpska i srbija. činjenica da će ova kriza prepoloviti rast bdp-a srbije sa 16% na 8%, ali dogodine zato idemo na 20% i 900€ prosječne plate.