Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte molim vas više vršiti testiranje. Ako se neko bude osjećao loše svakako će otići doktoru. Ne razumijem čemu sve ovo ide. I prije su ljudi umirali od upale pluća, gripe...
Ko su te osobe?
Ima li ko mlađi da je preminuo?
Starija osoba 89god😂😂😂
A gdje pecat haha a gdje su dokazi samo nas lazete ..
VISE IM ZARAZENIH U HR, AL ONI TO KRIJU ZBOG SEZONSKIH J.BACA SVOJIH ZENA
Koji smo mi moroni, sve zemlje sakrivaju broj zarazenih , radi ekonomije i turizma , a mi se kao nasli pametni jedino mi testiramo, trebaju nas sve zemlje izolirat i zatvoriti nam svoje granice zbog nasih pametnjakovica!
@gurabijaa cuj mi se jedino testiramo? Pa ako je 300-400 testiranih to je za smijat se....na govoreci koliko je retestirano. Pa kad bi stvarno kod nas pocelo testiranje kako treba....ko zna gdje bi to izaslo. Dakle svi nesto kriju...na određen nacin.