Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti narode opet glasaj za nacionalizam, fasizam, lopove i fukare koje su vas dovele do prosjeckog stapa. Nego suti i poklopi se usima stoko
Koliko vidim po komentarima neki se slade što je u RS smanjena plata. Hahahaha, logično da se slade građani Federaije. Zašto? hahahahahaha da to u Federaciji nije bolje hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ISTA SMO MI GOVNA I ISTOM BRZINOM NAPREDUJEMO U SIROMAŠTVU TAKO DA NEMA RAZLOGA ZA PAKOST.
pa zar nije smiješno... budimo realni, stvarno koja budala bi ranila ujutro za tu siću od 816 KM...
Bosno moja divna mila al si nekad ,,zdrava,, bila! Nije nam valjao Tito. hahahahahahahahahaha Sirotinjo naivna, VALJAJU LI VAM OVE LOPINE koje preko 20 godina kradu i bogate se a nas dovole do ,,kontejnera. Samo zato što Tito nije dao da se nepravedeno i na račun sirotinje bogate ,,papci,, ala Dodik, Izetbegović, Čović i ini SAMO ZATO TITO NIJE VALJAO KRIMINALCIMA. Svaki pošteni Bosanac i Hercegovac voli i poštuje mrtvog Tita nego sve pobrojane žive.
ceka se DrinaSerbico da objasni kako je to dobro
Glupi narode, svi smo u BiH u istim govnima a kome to nije jasno, pa ko ga jebe glupa!
Dodik opet pomaze svima