Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma evo propadosmo. Hi hi hi hi hi. Samo što nam se nije urušila naša voljena Srpska. Hi hi hi hi hi. Imaju li oni na 24% kakav statistički zavod. Uvijek statistike za Srpsku. Hi hi hi hi hi.
Kako to sad odjednom ha dodo ronhilu ma lažu ovi ti izgradio areodrom,autoput- lokalnih haman i nema više,brodsku luku za ruske brodove koji izvoze naftu pa one silne čuprije na savi dodo samo tako nastavi nema kraja da o penziji i plati nepičamo
Vidite federalni partneri da se vaši problemi ne rješavaju sa dobivanjem place, tj.entiteta! Vaši i naši problemi se mogu SAMO riješiti uspostavom normalne države, a nikakvim daljnim cijepanjima i gomilanjima nepotrebne administracije. SHAVTITE TO, da bi i vama i nama bilo bolje!
@manipulacije ma ovi administratori znaju da čim se spomene RS odemah se uduplaju \"klikovi\" pa jos kad napišeš ovako nešto onda još više a to ova stoka nemože shvatit pa se prime ko pelcer u rano proljeće,
Srecom u Pederaciji je bolje , lijepo je sto nemate svojih problema pa je to smanjenje investicija u RS vas glavni problem. Pa ima li u vecem entitetu ( koji dijele dva naroda ) ikakvih investicija? Doduse ima Mc Donalds , crkosmo od zavisti.
Jah eto, u RSu uzas, a kod nas u Federaciji cvijece cvjeta, plate rastu, cijene padaju, idila! Kakvi su ba ovo vise manipulatorski clanci??
neka je vise i u rs-u proradio CCİ
Kasno ce biti kasnije...ako nas kasnije ostavis..
U RS-u sve veća nezaposlenost, investicije u padu Plaće poslanika Narodne skupštine RS-a oko 3.000 KM
to volim cut
Ma nije moguce...pa to je bolji dio BiH,tamo tece med i mlijeko....Tako bar kaze \" predsednik republike\"....
PA ŠTA STE MISLILI, NEK VAS DODO ZAVALJUJE DOK VAM ŠUME I RIJEKE NE PRODA