Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iko normalan, nije vazno sta je tema, bitno je prosipati svoja sovinisticka sranja! Svi ste bolesni u glavu. \"Ja znam da mržnja, kao i gnev, ima svoju funkciju u razvitku društva, jer mržnja daje snagu, a gnev izaziva pokret. Ima zastarelih i duboko ukorenjenih nepravdi i zloupotreba, koje samo bujice mržnje i gneva mogu da iščupaju i otplave. A kad te bujice splasnu i nestanu, ostaje mesto za slobodu, za stvaranje boljeg života. Savremenici vide mnogo bolje mržnju i gnev, jer pate od njih, ali potomstvo će videti samo plodove snage i pokreta. Znam ja to dobro. Ali ovo što sam gledao u Bosni, to je nešto drugo ... \"
Zar nisu pastiri navikli na snijeg ?
Bilo šta da se ukida tamo dobro je. Ukidaj brale sve redom i ne pitaj.
@hah Pa oni ti ovdje dezuraju od ranih jutarnjih sati....hahaha
Vidi Srpa sto su zaredali s dislajkovima
Sta je RS?
de ba otkazite i ispite xD
RS ima skole? Ima nastavu? Cudno... nikad se ne bi reklo da tamo ima neko skolovan, jer prilikom svakog kontakta sa njima jasno je da tamo zive sve sami zatucani primitivci i zlocinci :)
A to inače se ide kao u školu tamo jel? Hi je...